kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Yine açılış, yine izdiham

AA
Giriş Saati : 17.04.2009 16:00
Güncelleme : 17.04.2009 17:20
Yeni Haber
Gaziantep'teki ayakkabı mağazasının açılışında izdiham yaşandı. ..
Gaziantep'te temelleri atılan Ziylan Grubu, Türkiye genelinde 56. FLO mağazasını ve 62. Polaris mağazasın Gaziantep'te açtı.

Sanko Alışveriş Merkezi'nde hizmete giren FLO ve Polaris mağazasının açılışına, Ziylan Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan ve Polaris Pazarlama Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Güvel de katıldı.

Açılışta, bir günlüğüne uygulanan özel indirim ve düşük fiyatlar mağaza içinde izdihama neden oldu. FLO mağazasında sadece açılış için 4,90 TL'ye terlik ve 9,90 TL'ye ayakkabı satışını duyan Gaziantepliler, mağazaya akın etti.

Açılıştan kısa süre sonra mağazadaki ürünlerin büyük kısmı biterken, kasa önünde uzun kuyruklar oluştu. Bir ara aşırı yoğunluktan dolayı mağazanın kepenkleri tamamen kapatıldı.

Kendisinin de Gaziantep'li olduğunu söyleyen Mehmet Ziylan, yaptığı açıklamada, Gaziantep'te ikinci Polaris ve FLO mağazalarını açtıklarını belirterek, hemşerilerinin gösterdiği yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Polaris'in 2009 yılını ayakkabı ve ayakla ilgili her konuda ''alışveriş yılı'' olarak ilan ettiğini belirten Ziylan, şunları söyledi:

''Bu yaz fiyata duyarlı satış stratejisi geliştirdik. 2009 yılında kar etmeyelim ama kiriz fırsata çevirelim ve rakiplerimizin piyasada bırakacağı boşlukları doldurarak, 2010'da zıplama yapalım. Öyle fiyatlar yapalım ki, indirime girmeye gerek kalmadan sezonda tüketicimiz kaliteli bir ayakkabıyı çok uygun fiyatlarla satın alabilsin... Bu stratejile müşteri sayısını ikiye katlamayı planladık.''

''KRİZLERDEN HER ZAMAN BÜYÜYEREK ÇIKTIK''

Polaris markalarıyla mağazalar açmaya, büyümeye devam edeceklerini ifade eden Ziylan, Türkiye'de en büyük ayakkabı perakende zinciri olduklarını işaret etti.

Mehmet Ziylan, krizlerden her zaman büyüyerek çıktıklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Ayağa giren her konuda çok büyük üretim yapıyoruz. Organize ayakkabı mağazacılığı Türkiye'de yok denecek kadar az. Yatırım yaparken, büyürken her zaman dikkatli olmamız gerekiyor. Buz bugüne kadar kriz ortamlarında ayakta kalabilmeyi, fark yaratabilmeyi başardık. Yenilikçiyiz, yenilikçi olduğumuz kadar yenilikleri hızlı uygulayabilen bir grubuz.''