kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Mart 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Topbaş: İnşallah İstanbul için, Türkiye için hayırlı olur

AA
Giriş Saati : 29.03.2009 22:24
Güncelleme : 29.03.2009 23:18
Yeni Haber
İLİŞKİLİ HABERLER
Topbaş: İnşallah İstanbul için, Türkiye için hayırlı olur
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yerel seçimlerde vatandaşın kararını verdiğini ve sonuçların açıklanmaya başladığını belirterek, ''İnşallah İstanbul için, Türkiye için hayırlı olur'' dedi.

Kadir Topbaş, oğulları Mustafa Ömer Topbaş, Hüseyin Ersan Topbaş ve damadı Ömer Faruk Kavurmacı ile seçim sonuçlarını izlemek üzere Sütlüce'deki AK Parti İl Başkanlığı binasına geldi.

Topbaş, basın mensuplarının soruları üzerine şunları söyledi:
''Demokrasi gereği tüm siyasi partiler bu yerel seçimlerde hazırlıklarını yaptılar. Halkımıza kendi programlarını, düşüncelerini arz ettiler. Vatandaş da sandıklarda kime yetki vereceğinin kararını verdi ve açıklanmaya başlandı. İnşallah İstanbul için, Türkiye için hayırlı olur. Güzel neticeler çıkar diye bekliyoruz. Umuyorum ki vatandaşın o milli iradesi sandığa hassas bir şekilde yansıyacaktır. Vatandaşa güveniyoruz. Sandıktan çıkana herkes razı olacaktır.''

Kadir Topbaş, bir basın mensubunun, ''Teşekkür konuşmasını yazdınız mı, sabah çok emin görünüyordunuz, yoksa bekleyip görüp mü yazacaksınız? Konuşmanızın mesajı ne olacak?'' sorusu üzerine, ''Yazmadım. kağıttan okuyarak konuşma yapmayacağım, duygularımı yansıtmak istiyorum. Sonuç alalım ondan sonra inşallah birlikte olacağız'' dedi.

''Son durumun ne olduğunu'' soran bir gazeteciye Topbaş, henüz bilgi almadığını, televizyondan biraz bilgi aldığını, ama henüz net bir şey olmadığını belirterek, ''inşallah güzel olur'' karşılığını verdi.
Tahmininin sorulması üzerine Topbaş, artık tahminlerin bittiğini vurgulayarak, ''Tahminler bitti en büyük yoklama sandıkta vatandaşın yaptığı yoklama. Her şey bitti hep beraber göreceğiz, sandıkta göreceğiz'' diye konuştu.