kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Mart 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Kıvanç Tatlıtuğ

'Yerli Brad' Araplara Türkiye'yi sevdiriyor

DIŞ HABERLER
12.03.2009
Reuters, "Türkiye'nin Brad Pitt'i" dediği Kıvanç Tatlıtuğ'un, Arap ülkelerinde Türkiye'nin popülerliğini artırdığını anlattı..
İngiliz haber ajansı Reuters, Türkiye'nin Arap dünyasında son dönemde artan popülaritesine dikkat çektiği haberinde, bu ülkelerde yayınlanan Türk dizileri sayesinde üne kavuşan oyuncu-manken Kıvanç Tatlıtuğ'a da geniş yer ayırdı. Kısa süre içinde, yayınlanan dizilerle Arap ülkelerinde adını duyuran oyuncu için Türklerin Brad Pitt'i" benzetmesi yapılarak, "Sarı saçlı, mavi gözlü, romantik hareketli Türk oyuncu, Arap dünyasındaki kadınların kalbini fethediyor" ifadelerine yer verildi.

KIVANÇ TATLITUĞ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


BRAD PITT FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

2 KAT TURİST GELDİ
Reuters'e konuşan yakışıklı oyuncu da duygularını şöyle dile getirdi: Arap ülkelerine gittiğimde kadınların tepkisi inanılmaz oluyor. Çığlık atarak yanıma geliyorlar. Ağlayanlar bile oluyor. Her yaştan hayranım oluyor. Müslümanım ve Ortadoğu ile çok yakın bir kültürümüz var. Bu yüzden çok ilgililer." Tatlıtuğ'un Songül Öden ile başrolünü paylaştığı "Gümüş" dizisinin finalinin, Arap ülkelerinde 85 milyon kişi tarafından izlenerek bir rekor kırdığı hatırlatılan haberde, ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ziyaretine ve ABD Başkanı Barack Obama'nın gideceği ilk Müslüman ülkenin Türkiye olmasına da vurgu yapıldı. Daren Butter imzalı haberde son 2 yılda Ortadoğu ve Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye gelen turist sayısının 2'ye katlandığı ve 2 milyonu bulduğu hatırlatıldı.
Haberin fotoğrafları