kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Mart 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Kısa süre önce evlenen Emre Belözoğlu ve Okan Buruk eşleriyle birlikte Les Ottomans'taydı.

Evliler yemeğe bekârlar defileye

Öner ÖNGÜN - MAGAZİN
12.03.2009
İstanbul gecelerinde boy gösteren evli futbolcular eşleriyle yemek yerken, bekâr futbolcular ise mankenlerin katıldığı partiyi tercih etti..
İstanbul geceleri, geçtiğimiz gün ünlü futbolcuları ağırladı. Üç ünlü tasarımcı Ezra-Tuba Çetin ve Canan Bolak'ın, 6 Mart tarihinde Paris'te düzenlenen Moda Haftası'nda Etceture İstanbul ve Kadın adlı koleksiyonunun büyük ilgi görmesi ve beğenilmesinin şerefine Les Ottomans'ta düzenlenen partiye, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ve eşi Tuğba, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da top koşturan Okan Buruk ile eşi Nihan Akkuş ve Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel katıldı. Tüm futbolcuların adeta moda dergisinden fırlamışcasına giydiği spor kıyafetler gözlerden kaçmadı.

EMRE BELÖZOĞLU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

İBRAHİM TORAMAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

'BELÇİKA GÜZELİ' YOKTU
Bekâr futbolcular her salı geleneksel olarak düzenlenen Nişantaşı Longtable'daki partiye katılmayı tercih ederken, evli futbolcular ise yemek yemek için gittikleri Les Ottomans'taki partiden, otele geldiklerinde haberdar olduklarını söyledi. Okan Buruk ve Emre Belözoğlu'nun eşleriyle katıldığı gecede Volkan Demirel'in yanında ise Belçika Güzeli sevgilisi Zeynep Kübra Sever yoktu. Volkan Demirel, sevgilisi yurtdışında olduğu için geceye arkadaşları ve arkadaşlarının eşleriyle katıldığını söyledi. Bekâr futbolcular İbrahim Toraman ve Selçuk Şahin ise, mankenlerin ve güzellerin katıldığı Longtable'daki partide gece geç saatlere kadar eğlendi. Mekâna birlikte gelen iki çapkın futbolcu, yine birlikte ayrıldı. Gece boyunca güzellerle sohbet eden Şahin ve Toraman, yeşil sahalardaki rekabeti, saha dışında yakın dostluklarıyla ortaya koydu.

VOLKAN DEMİREL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ZEYNEP KÜBRA SEVER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
Haberin fotoğrafları