kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Şubat 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

25.02.2009
"Sağlık AŞ'nin kâr etmesi beklenir mi?"
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bağcılar sokaklarında dolaştı ve halkla sohbet etti. İBB'nin bu dönem Bağcılar'a 655 milyon TL yatırım yaptığını ifade eden Topbaş, CHP İstanbul Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı 3 belediye iştiraki şirketin Sağlık AŞ, BİMTAŞ ve Konut AŞ olduğunu belirtti. Topbaş, "Sağlık AŞ'nin kâr etmesi beklenir mi? BİMTAŞ depremle ilgili çalışmalar yürüten bir şirket. Kâr mı etmesi lazım? Konut AŞ'nin doğru dürüst hiç faaliyeti yok" dedi.
Çağdaş ÇETİNDEMİR

Kılıçdaroğlu yine İSPARK'ı sordu
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, medya gezilerinin son durağında dün basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özel bir televizyon kanalını ziyaret eden Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın "Kılıçdaroğlu, İSPARK'ın piyasa değerini biliyor mu?" yollu açıklamasını değerlendirerek "Ben bu konuda uzman değilim. Uzmanlar açıklarsa mutlu olurum. Biz hiçbir zaman Büyükşehir Belediyesi'nin şirketleri zarar etsin arayışı içinde değiliz. Sormak istediğimiz nokta 2006'da bütçe açıklanacak dediniz. Biz açıkladık. İSPARK'la ilgili açıklarsa mutluluk duyarım. Keşke çok değerli olsa. Çünkü 30 Mart'ta belediyeyi ben yöneteceğim" dedi.
Recai KÖMÜR / SABAH

Bağcılar'dan 6 TIR giyecek yardımı
Bağcılar'da "Gönül Köprüsü" projesinde bir araya gelen tekstilci işadamları, Diyarbakır ve Bingöl'deki ihtiyaç sahibi çocuklar için 6 TIR yardım yaptı. Bağcılar Kaymakamlığı ve Bağcılar Belediyesi işbirliğinde toplanan 7 bin 700 çift ayakkabı, 8 bin çorap, toplam 9 bin 745 ayrı parçadan oluşan giysiler dün gönderildi. Diyarbakır Valisi Avni Mutlu ve Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu daha önce Bağcılar'da kaymakamlık yapmıştı.
Çağdaş ÇETİNDEMİR