kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Şubat 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
ŞERİDİ ATLADI... Bünyamin Özler'in kullandığı otomobil, karşı yönde Koray Sarıoğlu'nun kullandığı araç ile kafa kafaya çarpıştı.

Ölüm karşıdan geldi

ANKARA
24.02.2009
Ankara'da karşı şeride sürüklenen otomobil, başka araçla kafa kafaya çarpıştı. 6 kişi öldü, iki kişi yaralandı. Karşı şeride giren otomobildeki bir kişi, yola fırlayıp bir minibüsün altında kaldı..
Başkentte önceki gece meydana gelen kazada, karşı şeride giren araç, bir başka araca çaptı. Araçtan fırlayan bir kişi de üçüncü bir aracın altında kaldı. Yürekleri burkan kaza, önceki gece saat 01.00 sularında, Konya Yolu Atlı Spor Kavşağı yakınında meydana geldi. Alkollü olduğu ileri sürülen Bünyamin Özler'in (56) kullandığı Opel Vectra araç, AŞTİ'yi geçip Gazi Hastanesi kavşağı alt geçidine yaklaştığında kontrolünü kaybetti ve orta refüjü aşarak karşı yola geçti. Bu sırada AŞTİ yönüne doğru seyreden Koray Sarıoğlu'nun (26) kullandığı Peugeout Kango marka araçla kafa kafaya çarpıştı. Opel'den fırlayan bir kişi, bir minibüsün altında kalarak yaşamını yitirdi. Kaza sırasında, Konya yolunda yoğun araç trafiği olduğundan, büyük panik ve kargaşa yaşandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Korkunç kazada, yoldan fırlayıp karşı şeride geçen Vectra'da bulunan Bünyamin Özler ile Süleyman Özler (45) yaşamını kaybetti, Ergün Açıkgöz ise (41) yaralı kurtuldu. Açıkgöz Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

NEDEN ALKOL OLABİLİR
Çarpışma sırasında hurdaya dönen, Peugeot Kango marka aracı kullanan Koray Sarıoğlu (26) ile birlikte, Baran Yetiş (26), Volkan Doğan (24), Kayhan Cömert (23) yaşamını yitirdi. Kaza nedeniyle Ankara-Konya karayolu bir süre trafiğe kapandı. Kazayla ilgili savcı soruşturma başlattı. Kazada yaşamlarını yitiren 6 kişinin cesedi, adli muayene yapıldıktan sonra dün öğleden sonra ailelerine teslim edildi. Vectra otomobili kullanan Bünyamin Özler'in alkollü olduğu ve aşırı hız yaptığı iddiasıyla ilgili tespit yapılması için ölenlerden kan alınarak tahlile gönderildi.
Haberin fotoğrafları