kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Şubat 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Rana Esma Zeynep Zehra Adem Ahmet

Bir günde 9 litre süt tüketiyorlar

Sema AYTAN / FRANKFURT
24.02.2009
Doğdukları günden beri Almanya'nın ilgi odağı olan altızların annesi Roksana "En irisi Ahmet. Bazen 1.7 litre süt içiyor" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Bir günde 9 litre süt tüketiyorlar
Almanya'nın başkenti Berlin'de dünyaya gelen mucize altızlar Alman kamuoyunun ilgi odağı olmaya devam ediyor. Bir ay önce hastaneden taburcu edilen altızları evinde ziyaret eden Bild gazetesi, altızların bir gününün nasıl geçtiğini yazdı. Dördü kız mucize altızlar sağlıklı bir şekilde büyürken, anne Roksana T. (24) ve baba Hikmet T.'nin (35) ise yaşamları tamamen değişti. Altızlardan önce 4 yaşında bir kızları olan Roksana ve Hikmet çifti, birden bire büyük aile olmanın sevincini yaşıyor. Bild gazetesine bebekleriyle poz veren anne Roksana, "Altızlarım olmadan hayat sıkıcı olurdu. Onlarsız yaşam düşünemiyorum" dedi. Altızların 4 saatte bir biberonla beslediğini anlatan anne Roksana, "Her biri günde ortalama 1.2 ila 1.4 litre süt tüketiyorlar. Ancak, aralarında en iri olan Ahmet bazen 1.7 litreye kadar süt tüketiyor" diye konuştu. Altızların her gün yaklaşık 10 gram aldıklarını belirten anne Roksana, beslenmelerinde de bir sıralama olmadığını söyleyerek, "Hangisi ağlamaya başlarsa ilk sırayı o alıyor" dedi.

24 SAATTE 40 BEBEK BEZİ...
Gün içerisinde altızların her birinin 5 veya 6 defa altlarını değiştirdiklerini de sözlerine ekleyen anne Roksana, "Günde en az 40 bebek bezi tüketiyoruz" ifadesini kullandı.
Haberin fotoğrafları