kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Şubat 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
KAR YAĞIŞINA RAĞMEN BEKLEDİLER.... Yozgatlılar, helikopterin yoğun kar yağışı nedeniyle seçim alanına inememesi sonucu geciken Başbakan Tayyip Erdoğan ile Emine Erdoğan'ı, Cumhuriyet Meydanı'nda 3 saat boyunca bekledi.

'Sandıktan cin çıkarmaya çalışıyorlar'

Yaşar ÖNEL Mehmet ACAR
24.02.2009
Başbakan Tayyip Erdoğan, "Başbakan, çocuklarına ilişkin haberlerimizden rahatsız oluyor" diyen Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan'a Yozgat mitinginde "Kendine gel" uyarısı yaptı. Muhalefete de "sandık cini" nitelemesi yapan Erdoğan, "Alaaddin'in sihirli lambası var ya cin çıkar. Bunlar da akla hayale gelmedik vaatler uyduruyorlar" dedi. Erdoğan Aydın Doğan'a şöyle seslendi: "Buradan Sayın Doğan'a sesleniyorum. Önce kendine gel. Bu başbakan, öyle küçük düşünen bir Başbakan değil. Türkiye'nin şanına yakışan, Türkiye'nin büyük düşüncesini kendisi için ideal addeden bir başbakan. Farklı alışmıştınız, alışkanlıklarınız bozuldu diye rahatsız oluyorsunuz. Çünkü sizler, karşınızda el pençe divan duran başbakanlara alışmıştınız. İkitelli'den, Babıali'den iktidarları yönetmeye alışmıştınız. Ben 'Belden aşağı vurmayın. Çocuklarımızı, ailemizi, mahremimizi yalan yanlış haberlerle gazetelerinize basmayın' dedim." Çorum mitinginde de muhalefete eleştirilerini sürdüren Erdoğan "Kurbağanın vakvakı suyu bulandırmaz. Bunların yalanları da suyu bulandırmaz" dedi.

HELİKOPTER İNEMEDİ
Erdoğan'ı seçim gezilerine taşıyan Oba helikopteri, Yozgat'taki yoğun kar yağışı nedeniyle Şehir Stadı'na inemeyince, Çorum'a inmek zorunda kaldı. Helikopterin Boğazkale İlçe Jandarma Komutanlığı'nın pistine indiği, Erdoğan'ın burada kısa bir süre istirahat ettiği bildirildi. Karayoluyla 35 kilometre uzaklıktaki Yozgat'a giden Erdoğan saat 11.00 olarak duyurulan mitingine 13.15'te başladı.
Haberin fotoğrafları