kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Şubat 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Koç çocuklar için konga çaldı, Sabancı tango yaptı

Mustafa DERYAHAN MAGAZİN
24.02.2009
TEGV'nin çocukların eğitimine destek için düzenlediği "Onları Hiç Böyle Görmediniz" adlı gecede Güler Sabancı balet Tan Sağtürk'le tango yaptı. Rahmi Koç, Afrika kökenli bir vurmalı çalgı olan konga çaldı ..
Eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan TEGV (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı) bir ilke imza atarak, Türkiye'nin önde gelen isimlerinin farklı performanslar sergiledikleri özel bir gece düzenledi. Önceki gece Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen "Onları Hiç Böyle Görmediniz" adlı etkinlikte aralarında Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Vehbi Koç Vakfı Başkanı Semahat Arsel, merhum işadamı Sakıp Sabancı'nın eşi Türkan Sabancı ve Okan Bayülgen'in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim çocukların eğitimine destek için bir araya geldi. Geceden elde edilen gelirle 10 bin çocuğun bir yıllık eğitimine destek verileceği bildirildi.

KOÇ: HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN

Girişte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dilek Sabancı, gecenin gençlere ve çocuklara yönelik yapıldığını belirterek "Bu gece yardım amaçlı ve bu bir ulvi görev. Onun için buradayız. Güzel bir gösteri seyredeceğiz herhalde meşhurlardan. Güler Sabancı tango yapacak. Rahmi bey de bir Afrika aleti çalacak" dedi. Rahmi Koç ise geceyi tamamen çocuklar için yaptıklarını ifade ederek "Hepsi çocuklar için yapılıyor. Memnuniyetle yapıyoruz" dedi. Okan Bayülgen ise Mardin'e giderek fotoğraf çektiğini, bu fotoğrafların satılarak TEGV'e gelir olacağını ifade etti.
Haberin fotoğrafları