kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kriz cinneti

Giriş Saati : 13.02.2009 18:23
Güncelleme : 13.02.2009 20:57
Yeni Haber
İzmir'de kahvehane işleten bir kişi, eşini ve iki çocuğunu otomatik av tüfeğiyle öldürdü. Ankara'da da kriz nedeniyle borçlarını ödeyemeyen bir kuyumcu, eşini tabancayla vurarak öldürdü, iki çocuğunu da ateş ederek yaraladı...
EŞİ VE İKİ ÇOCUĞUNU OTOMATİK AV TÜFEĞİYLE ÖLDÜRDÜ

İzmir'in Tire ilçesine bağlı Eskioba köyünde kahvehane işleten bir kişi, eşini ve iki çocuğunu otomatik av tüfeğiyle öldürdü.

Ülfet Sancar (42) gece yarısı uyuyan eşi Feride Sancar'a (40) kendine ait otomatik av tüfeğiyle iki el ateş etti. Eşini öldürdükten sonra oğlu Hikmet Sancar'a (17) yönelen baba, uyuyan oğlunun da 2 el ateş ederek, yaşamına son verdi. Tüfek seslerinden uyanan kızı Şevval Sancar (8) durumu fark ederek dışarıya doğru kaçmaya çalıştı, ancak kızını kapının çıkışında yakalayan baba, iki el ateş ederek kızını da öldürdü.

Eşi ve iki çocuğunun yaşamına son veren baba, daha sonra Köy Muhtarı Oktay Törün'ü arayarak olayı anlattı. Olay yerine gelen Muhtar Törün, jandarmaya haber vererek Ülfet Sancar'ı jandarma ekiplerine teslim etti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Köy sakinleri, sakin bir yaşantıları olan ailenin 10 yıl önce Manisa'nın Kula ilçesinden Eskioba köyüne yerleştiğini, son dönemde maddi problemler yaşadığını söyledi.

EŞİNİ ÖLDÜRDÜ, ÇOCUKLARINI DA YARALADI

Ankara'da kriz nedeniyle borçlarını ödeyemeyen kuyumcu, eşini tabancayla vurarak öldürdü. İki çocuğunu da ateş ederek yaralayan Fikret Özbaşaran ardından da kendi kafasına dayadığı tabancasıyla yaşamına son vermeye kalkıştı.

Başkent'in Keçiören semtinde yaşayan bir kuyumcu cinnet geçirerek eşini öldürdü. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre Keçiören Subayevleri Mahallesi Doru Sokak'ta oturan Fikret Özbaşaran, borçları nedeniyle eşiyle tartışmaya girdi. Bu tartışmanın ardından ruhsatlı silahını ateşleyen kuyumcu eşi Ayfer Özbaşaran'ı silahla vurarak öldürdü.

Özbaşaran, daha sonra oğlu Atacan ve kızı Ödül Özbaşaran'ı da ateş ederek ağır yaraladı. Kuyumcu Özbaşaran, daha sonra kafasına dayadığı tabancasını ateş ederek intihar etmek istedi.

Silah sesleri üzerine eve gelen komşuların haber vermesi üzerine ilköğretim öğrencisi oldukları bildirilen Atacan ve Ödül Özbaşaran ile yaralı baba Fikret Başaran hastaneye kaldırıldığı ve durumlarının ağır olduğu ifade edildi. Ayfer Özbaşaran'ın ise olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Aydınlıkevler'de kuyumculuk yaptığı bildirilen Fikret Özbaşaran'ın son zamanlarda işlerinin bozulduğu ve piyasaya yüklü miktarda borcu olduğu için bunalımda olduğu kaydedildi.

(AJANSLAR)