kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Annem uyuyor uyandırmayın

Veysi SAĞLAM - Ufuk BALKİS / SABAH
12.02.2009
Oğluyla birlikte kaybolan Hanım K.'nin cesedi bulundu. 3 gün annesinin başında bekleyen çocuk, avcılara "Annem uyuyor, uyandırmayın" dedi..
Antalya'nın Akseki ilçesinde pazar günü 7 yaşındaki oğlu ile birlikte kaybolan Hanım K.'nin (25) cesedi Kundu Köyü ormanında avcılar tarafından bulundu. İlköğretim okulu birinci sınıfta okuyan çocuğun, annesinin cesedine sarılarak 3 gün ormanda yaşadığı ortaya çıktı. Yürek burkan olay önceki akşam saatlerinde ortaya çıktı. Aksu ilçesinde yaşayan Durali Çakmak 3 arkadaşıyla birlikte ormana kuş avlamaya gitti. Bir çocuğun, yerde sırtüstü hareketsiz yatan bir kadına sarıldığını gören Çakmak, jandarmaya ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

'BİZİ BURAYA RAMAZAN GETİRDİ'
Kadının 3 gün önce öldüğü ve Karakışla köyünde yaşayan Hanım K. olduğu saptandı. Jandarma ekiplerini gören çocuk, sarıldığı annesinin cesedini önce bırakmak istemedi. "Annem uyuyor, uyandırmayın" diyen çocuğun üşüdüğünü, bitkin halde olduğunu ve güçlükle konuşabildiğini gören ekipler, araçlarına aldıkları çocuğun ısınmasını sağladı. "Bizi buraya Ramazan getirdi, 3 gündür buradayız" diyen çocuk daha sonra olay yerine gelen ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan çocuk dün yemek yemeye başladı.

ZEHİRLENMİŞ OLABİLİR
Yapılan otopside herhangi bir darp izine rastlanmadı. Kadının zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Bu arada başka erkeklerle cep telefonuyla mesajlaştığı öne sürülen Hanım K.'nin kocası, 32 yaşındaki Dursun K. cinayet şüphesiyle gözaltına alındı. Dursun K., jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Tedavisi tamamlanan küçük çocuğun ise babasına teslim edilmesine karar verildi. Hanım K.'nin pazar günü kocası ile kahvaltı yaptıktan sonra oğlu ile ormana odun kesmeye gidip geri dönmediği belirtildi. Kadının bir araca bindiği, pazartesi günü de evini telefonla arayarak "Beni aramayın" dediği iddia edildi.
Haberin fotoğrafları