kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Yorgana gizlenerek katilden kurtuldu

Giriş Saati : 13.02.2009 17:03
Güncelleme : 13.02.2009 23:54
Yeni Haber
Erzincan'da evinde bıçaklanarak öldürülen Güler V'nin 4 yaşındaki kızının yorgan altına gizlenerek kurtulduğu ortaya çıktı.

Bahçelievler Mahallesi 54. Sokak'taki evine 11 Şubat'ta giren hırsız tarafından 7 bıçak darbesiyle öldürülen Güler V'nin eniştesi İsmet Batır, yaşadıkları üzüntüyü anlattı.

Vural'ın öldürülmesi sırasında 4 yaşındaki kızı E.V'nın da evde olduğunu hatırlatan İsmet Batır, ''çocuk cinayeti olduğu gibi görmüş. 'Annemin kulaklarını keserken ben yorganın altında saklandım' diyor. Bu nasıl bir caniliktir? Katil, küpeleri almak için Güler V'nin kulaklarını kesmiş'' dedi.
''4 tane bilezik için bizim ocağımızı söndürdün'' diye konuşan İsmet Batır, Güler V'nin bilgisayardaki fotoğraflarını gösterirken de gözyaşlarına hakim olamadı.

İKİ ÇOCUĞUNU KARDEŞİNE VERMİŞ

Bu arada, Güler ve Tuğrul V. çiftinin 5 çocuğu olduğu, bunlardan 2'sini, çocukları olmayan kız kardeşine evlatlık verdiği öğrenildi. Diğer üç çocuğu ile birlikte yaşayan çiftin 4 yaşındaki çocuğu E.V cinayet esnasında evde bulunurken, diğer çocuklarından birinin okulda, diğerinin tedavi için dişçide olduğu bildirildi.

DNA VE KAN ÖRNEKLERİ ALINDI

G.V'nin katilini bulmak için Erzincan Emniyet Müdürlüğü ekipleri yoğun bir çalışma sürdürüyor. Cinayet ve Olay Yeri İnceleme Şubelerine bağlı 100 polis memuru olayı aydınlatmaya çalışıyor.

Cinayet işlenen evden alınan kan ve DNA örnekler ile katilin kaçarken tespit edildiği güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi için Ankara'ya gönderildiği öğrenildi.

Öte yandan, gözaltında bulunan şüpheliyle ilgili soruşturma da sürüyor. Şüphelinin evinin aynı sokakta olduğu, cinayet yerine 200 metre mesafede bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak polise çağrılan akrabalardan biri, gözaltında bulunan şüpheli üzerinde bulunan bir çift küpenin teşhis için kendilerine gösterildiği söyledi.

Bu arada şüpheli şahsın, 3 gün önce eşi ve çocuğunu memleketine gönderdiği belirlendi.