kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Ocak 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Spa, şifalı sular ile yapılan bakımı anlatıyor. Geleneksel ve modern uygulamayı birleştiren Spa & Hammam'a ise herkesin üye olma şansı yok.

Üyeliğine 4 bin euro ödeyen Boğaz hamamında ter atıyor

SİNAN ÖZEDİNCİK
SİNAN ÖZEDİNCİK
17.01.2009
Four Seasons Hotel Bosphorus, 2 bin 100 metrekarelik alana yayılan bir Spa ve hamam açtı. Boğaz manzaralı hamam keyfi yapmak isteyen sosyete, yıllık 4 bin euroya Spa'ya üye olmak için sıraya girdi..
Four Seasons Hotel Bosphorus, dünyadaki şehir Four Seasons otelleri arasındaki en büyük Spa merkezlerinden birini bir açtı, pir açtı! Boğaz'da yalılarda oturan ünlü işadamlarının eşleri, sosyetik bayanlar evlerinin önünden teknelerine veya deniz taksiye binip Four Seasons Hotel'in yeni açılan "Spa & Hammam"a spor ve bakıma gidiyorlar. Üyelik sistemin başlamasıyla bu şekilde yoğun talep aldığını belirten Halkla İlişkiler Müdürü Sibel Benli, "Seçkin ve kaliteden anlayan müşterileri tercih ediyoruz. Herkesin üye olma şansı maalesef yok" diyor.

OSMANLI MİMARİSİ HÂKİM
'Modern Gelenekler' konsepti ile hizmet veren işletme, Uzakdoğu felsefesi ile Batı'dan gelen teknolojinin uyumu içinde, misafirlerine şehrin stresinden arınmış huzur dolu bir ortam sunuyor. Spa & Hammam'ın tasarımı, renkli mozaik çiniler ile süslü hafif mermerlerden oluşuyor. Yüksek tavanları ve modern Osmanlı mimarisi ile ferah bir ortam sunuyor. Ergin Atlıhan'ın yağlı boya tabloları, kişiye özel tahsis edilmiş ahşap ve sedef kakmalı mücevher kutuları ve el aynaları Osmanlı zarafetinin estetik anlayışını yansıtıyor.

ÜÇ FARKLI ÜYELİK VAR
Platin, Altın ve Gümüş üyelik çeşitlerinin yer aldığı üyelik programları dilerseniz 1 yıllık, dilerseniz 6 aylık avantajlar sunuyor. Platin Üyelik, 1 yıl boyunca açık ve kapalı havuz ve Fitness Salonu kullanımı ve tüm Spa bakımlarından yüzde 20 indirim hakkı sunuyor. Altın Üyelik, tüm bu haklara bir yıl yerine 6 ay boyunca sahip olmak isteyenlere yönelik. Gümüş üyelik ise Spa ve hamamı gün içerisinde 10:00 17:00 saatleri arasında kullanmak isteyenler çok özel bir fiyat ile yıl boyunca kullanım olanağı tanıyor.