kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bu yılbaşı Haydarpaşa Garı'ndalar, 2010 hedefi ise Boğaziçi Köprüsü

SİNAN ÖZEDİNCİK
SİNAN ÖZEDİNCİK
27.12.2008
Berti Palambo ile Fatih Türe organizasyon kariyerlerini Haydarpaşa'da verecekleri yılbaşı partisiyle taçlandırmaya hazırlanıyor. Yeni hedef ise büyük.....
Üniversite partileriyle eğlence sektörüne adım atan, gerçekleştirdikleri büyük parti organizasyonlarıyla adlarından söz ettiren Berti Palambo (Utopia Production) ile Fatih Türe (Elli5) güçlerini birleştirdi. Kendi şirketlerini koruyarak işbirliğine giden ikili şirketlerini neden birleştirmedikleri sorusuna ise, "Biz evlenmek istemedik, sevgili olmak daha güzel" sözleriyle açıklık getiriyor.

1500 KİŞİLİK PARTİ
Şimdiye kadar birçok önemli partiye imza atana Berti Palambo ile Fatih Türe, yılbaşında ise Türkiye'de hiç yapılmamış bir parti organize etmek istedi ve bunu da başardı. İkili, 'Tarihin tanığı' Haydarpaşa Tren Garı'nda bu zamana kadar hiç yapılmamış bir parti vermeye hazırlanıyor. Haydarpaşa Tren Garı bekleme salonunda yılbaşı gecesi bin 500 kişiyi ağırlamaya hazırlanan Palambo ve Türe tüm hazırlıklarını tamamlamış durumda. Palambo ile Türe, "İstanbul 2010' da kültür başkenti olacak bu yerleri halkla bütünleştirmemiz gerek" diyerek kendi kültürümüze ait mekânlarda eğlence sektörünü canlandırmayı hedefliyor. İki ortak amaçlarını, "Farklı mekanlarda eğlence alternatifi sunmak ve eğlence yerlerine yeni bir trend kazandırmak istiyoruz. ilkemiz ise, farklı olanı, kaliteli ve kusursuz olarak gerçekleştirmek" sözleriyle tarif ediyor. Düzenledikleri partilerle on yılda 1 milyon dolar gelir elde ettiklerini aktaran Palambo ve Türe, "Bu organizasyonlar çok nankördür. 15 lira kar etmek için 100 lira yatırıyoruz. Bu işi sevmeyen ve benimsemeyen insan bu işte çok zorlanır. Akıllı bir yatırımcı işi değil" diyor. İşlerini severek yaptıklarını anlattıktan sonra da ekliyorlar: "Bir ara bıraktık başka işler denedik. İnternet işine girdik. Ben bir firmada ithalat müdürü oldum. Ama yerden ilanları topluyordum. Üç ay ancak dayanabildik."