kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Barda gürültü cinayeti

Giriş Saati : 09.01.2009 07:47
Güncelleme : 09.01.2009 21:34
Yeni Haber
Adana'da bir barda işletmeciler ile müşteriler arasında gürültü yüzünden çıkan kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı...
Edinilen bilgiye göre olay saat 02.00 sıralarında Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Osça Bar'da meydana geldi. İddiaya göre Zeynel Abidin K. (58), oğlu Mevlüt K. (31) ve kardeşi Bayram Ali K. ile birlikte bara eğlenmeye gitti. Burada alkol alan baba-oğul ve amca bir süre sonra kendi aralarında yüksek sesle sohbet etmeye başladı. Bar işletmecisi Osman Çakmak ve Talip Çakmak kardeşlerin "Diğer müşterileri rahatsız ediyorsunuz" şeklindeki uyarısına tepki gösteren 3 kişi, işletmecilerle tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine müşterilerden biri yanındaki tabancayla bar işletmecisi Osman Çakmak ve Talip Çakmak kardeşler ile kavgaya müdahil olan özel güvenlik görevlisi Kemal G.'yi (26) yaraladı. Kavgada Zeynel Abidin K., Mevlüt K. ve Bayram Ali K. de aldıkları bıçak darbeleriyle çeşitli yerlerinden yaralandı. Kavgada yaralanan bar işletmecisi Talip Çakmak Balcalı Hastanesi'ne kardeşi Osman Çakmak, güvenlik görevlisi Kemal G. ve müşterilerden baba Zeynel
Abidin K. ile oğlu Mevlüt K. Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kavgaya karışan müşterilerden Bayram Ali K. ise olaydan sonra kaçarak izini kaybettirdi. Yaralılardan durumu ağır olan Osman Çakmak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri de bir yandan olay yerinde inceleme başlatırken, bir yandan da hastanedeki yaralılardan durumu iyi olanlardan bilgi almaya çalıştı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İHA