kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Emekli Yılmaz olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.

Zeytinburnu'nda kapkaç dehşeti

Deniz DERİN
09.01.2009
Bankadan çıkan kadına çalıntı otomobille kendisini takip eden iki kapkaççı saldırdı. Çantasını vermemek için direnen kadın araçla birlikte sürüklenerek yaralandı..
Zeytinburnu'nda çalıntı otomobil ile kapkaç yapan hırsızların hedefi, 56 yaşındaki emekli Hanife Yılmaz oldu. Dün saat 14.00 sıralarında arsa satışı sonrası hesabına yatan 130 bin TL'yi banka şubesinden çekerek evine gitmek üzere yola çıkan Yılmaz, evinin bulunduğu Beş Telsiz mahallesi 103/1 sokağa girdiği sırada kendisini takip eden otomobilli kapkaççıların saldırısına uğradı.

HASTANEYE KALDIRILDI
Yılmaz, kolundan çantayı almak isteyen kapkaççılara direnince 34 FN 1527 plakalı çalıntı otomobille birlikte sokak içinde sürüklenerek savruldu. Ancak parayı bırakmak istemeyen kapkaççı, o sırada yere düşerek sürüklenen Hanife Yılmaz'ın bağırmalarına rağmen içinde 130 bin TL para olan çantayı alarak kayıplara karıştı. Polis tarafından hemen Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Hanife Yılmaz, "Tam evin önüne geldim. Otomobille iki kişi yanıma gelerek çantamı almak istedi. Bende vermek istemedim. Direnince sürüklendim." dedi. Yüzünden yaralanan Hanife Yılmaz, hastanede yapılan kontrollerinin ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

TAKİPLİ KAPKAÇ
Kapkaççıların, çaldıkları otomobillerle banka ve döviz büroları önünde pusuya yattıkları, içerden yüklü miktarda para çeken kişileri takip ederek kapkaç yaptıkları belirten emniyet yetkilileri, bu gibi yüksek miktardaki para alışverişlerinde vatandaşların daha duyarlı ve dikkatli olmaları gerektiğini ifade ettiler.
Haberin fotoğrafları