kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İstanbullular güne karla uyandı

Giriş Saati : 09.01.2009 07:29
Güncelleme : 09.01.2009 21:34
Yeni Haber
İstanbul'da gecenin ilerleyen saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Yağış, yaralamalı ve maddi hasarlı kazalara neden olurken, vatandaşlar karlı havanın keyfini yaşadı.

İstanbul'da gecenin ilerleyen saatlerinde lapa lapa kar yağdı. Yağışla birlikte dikkatsiz davranan sürücüler kazalara neden oldu. Kar yağışı bazı vatandaşları kara kara düşündürürken, turistler ise keyfini çıkardı.

Bazı vatandaşlar yüksek doğalgaz ve kömür fiyatlarından şikayetçi olurken, bazı vatandaşların gündeminde ise Rusya'nın doğalgazı kesmesi vardı. Vatandaşlar yine de Rusya ile yaşanan doğalgaz sorununun çözüleceğinden umutlu olduklarını dile getirdi. Taksim'de dolaşan Iraklı turistler ise güzel bir gece geçirdiklerini ifade etti.

VAN'DA, BİR KİŞİ DONARAK YAŞAMINI YİTİRDİ

Van'da donarak yaşamını yitirdiği tespit edilen bir erkek cesedi bulundu. Şabaniye Mahallesi Eski Edremit Sokak'ta kar yığınları üzerinde, bir erkek cesedi ile karşılaşan vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı ilk incelemede, üzerinden kimlik çıkmayan erkeğin, donarak öldüğü belirlendi.

Ceset, olay yeri incelemesinin ardından Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, cesedin yabancı uyruklu bir kişiye ait olabileceğini söyledi.

RİZE'DE EĞİTİME KAR ENGELİ

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle ilköğretim okulları ve liselerde eğitime ara verildi.

Kaymakam İsmail Çiçek, ilçe merkezinde eğitim gören öğrencilerin bu sabah sorunsuz şekilde okullarına geldiklerini, ancak daha sonra ilçede kar yağışı başladığını söyledi. Kar yağışının etkisini artırması nedeniyle köy yollarının kapanma ihtimali bulunduğunu belirten Çiçek, ''Bunun üzerine öğrencilerin evlerine sorunsuz şekilde ulaşabilmeleri için ilçedeki ilköğretim okulları ve liseleri tatil ettik. Öğrenciler evlerine gönderildi'' dedi.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...