kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Ocak 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kawasaki hastası oğlu başını küvete çarptı...

03.01.2009
Ünlü oyuncu John Travolta'nın oğlu tatilde yaşamını yitirdi. Jett Travolta 5 yaşında Kawasaki adlı tedavisi bilinmeyen bir hastalığa yakalanmıştı. Ünlü yıldızın oğlu sık sık nöbet geçirip bayılıyordu..
Hollywood dünyası ünlü aktör John Travolta'nın 16 yaşındaki oğlu Jett'in ani ölümünün üzüntüsünü yaşıyor. Ailesi ile Bahamalar'a tatile giden Jett Travolta kaldıkları evin banyosunda ölü bulundu. Tıp dilinde Kawasaki hastalığı denilen ve kesin nedeni tam olarak bilinmeyen bir rahatsızlığı olan Jett Travolta, sık sık nöbet geçirip fenalaşıyordu. Doktorlar başını banyo küvetine vuran Travolta'nın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını söyledi. Travolta'nın kesin ölüm nedeninin otopsi sonrası açıklanacağı belirtiliyor. Ünlü aktör ve aktris eşi Kelly Preston'un sekiz yaşında bir kız çocukları daha var. Jett Travolta'nın 5 yaşından beri sahip olduğu hastalık tıp çevrelerinde Kawasaki olarak biliniyor. Bu hastalık her 100 bin ABD'li çocuktan 19'unda var. Hastalığın kesin nedeni ise bilinmiyor. Özellikle, 5 yaşın altındaki çocuklarda cilt hastalıkları ve lenf bezi rahatsızlıklarına neden oluyor. İlerlemesi durumunda kalbi de etkileyen bu hastalık zaman zaman kısa süreli başdönmesi ve nöbetlere neden oluyor. Henüz kesin tedavisi bulunamayan hastalık yüksek ateş, gözlerde kızarma, boğazda kuruma ve başdönmesi gibi belirtilerle ortaya çıkıyor.

ŞEŞEN DE ÖLMÜŞTÜ
Bu ani ölüm akıllara son yıllarda çocuklarını kaybeden diğer ünlüleri getirdi. Fransız sinemasının unutulmaz yıldızlarından Gerard Depardieu'nun kendisi gibi aktör olan oğlu geçtiğimiz ekim ayında zatürreeden ölmüştü. Guillaume Depardieu'nun (37) Romanya'daki bir film çekimi sırasında zatürree kaptığı haberleri basında yer almıştı. Baba ve oğul Depardieu'lar, genç Depardieu'nun kamuoyu önünde babasını suçlaması sebebiyle 2003'ten bu yana birbiriyle görüşmüyordu. Gençliğinde uyuşturucu, alkol ve şiddet problemleri yaşayan oğul Depardiu, 1996'da geçirdiği bir trafik kazasında kaptığı bakteriyal bir enfeksiyondan muzdarip olduğu sağ bacağını da 2003 yılında kaybetmek zorunda kalmıştı. 2006 yılında da eski playboy güzeli Anna Nicole Smith 20 yaşındaki oğlunu aşırı dozda uyuşturucuya kurban vermişti. Grup Gündoğarken'in solisti Burhan Şeşen'in oğlu Serhan da geçen ay başında yaşamını yitirmişti. Babası gibi müzisyen olan 26 yaşındaki Serhan Şeşen, yüksek ateş ve soğuk algınlığı şikayeti ile gittiği hastanede komaya girince Alman Hastanesi'ne nakledilmişti. Beyin ölümü gerçekleşen Şeşen yoğun bakımda cihaza bağlı yaşamını sürdürürken kalbi durmuştu.
Haberin fotoğrafları