kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Adliyeye bu halde getirilen Tuğrul Demirci, "Şikâyetçiyim" dedi.

Polisten, tartıştığı gence kurşun

Erdoğan YAPIK SABAH
25.12.2008
Bayrampaşa'da otomobilini önüne park ettiği işyeri sahibiyle tartışan polis memuru Mehmet G., kendisine sopayla saldıran işyeri sahibinin oğlunu dizinden ve ayağından vurdu..
İstanbul Bayrampaşa Yenidoğan mahallesinde önceki gün meydana gelen olayda, iddiaya göre evine gelen Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mehmet G. (22) ve yanındaki arkadaşı Salih P., otomobilini bir işyerinin önüne park etti. Ahşap merdiven işi yapan dükkânın sahibi Hilmi Erdemirci (66) ve oğlu Tuğrul Erdemirci (32) polise arabayı dükkân önüne park edemeyeceğini söyledi. Polis de işinin kısa süreceğini ve arabasını orada fazla tutmayacağını ifade etti.

ÖNCE HAVAYA ATEŞ ETTİ
Yükleme yapacaklarını söyleyerek bir an önce otomobilin kaldırılmasını isteyen baba-oğul, polis memuruyla tartışmaya başladı. Tartışma bir anda kavgaya dönüşünce, Tuğrul Demirci içeri giderek bir sopa getirdi. Saldırıya uğrayacağını düşünen Mehmet G., havaya bir el ateş etti. Kavganın büyümesi üzerine polis memuru 4 el daha ateş etti. Mermilerden biri Tuğrul Demirci'nin sol dizine, diğeri de sağ ayak bileğine isabet etti. Acı içinde yere yığılan Tuğrul Demirci hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Olay yerine gelen polis ekibi de meslektaşını alarak karakola götürdü. Ertesi gün soluğu Eyüp Adliyesi'nde alan taraflar birbirlerinden şikâyetçi oldu. Adliyeye kucakta getirilen Tuğrul Demirci, kavga sırasında babasına küfürler edildiği için sopayla saldırdığını söyleyerek, "5 yaşında bir çocuk sahibiyim. Sakat kalırsam bunun hesabını kim verir?" dedi.

'POLİSİM' DEDİM, DİNLEMEDİLER
Polis memuru Mehmet G. de, "Zaten beni önceden tanıyorlardı. Babasıyla aramızda kavga çıktı. Oğlu sopa getirdi ve bana saldırdı. Kendisini uyarmama aldırış etmeyince havaya doğru uyarı maksatlı ateş ettim. Ancak olayın büyümesi üzerine kendisine doğru ateş ettim" ifadesini kullandı.
Haberin fotoğrafları