kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Erol Evgin'in annesi son yolculuğuna uğurlandı

Giriş Saati : 26.12.2008 14:48
Güncelleme : 26.12.2008 17:13
Yeni Haber
Ünlü Sanatçı Erol Evgin, 95 yaşında hayata veda eden annesi Naciye Evgin'i son yolculuğuna uğurladı.

Annesinin vefat etmesine rağmen işine olan saygısından dolayı konserini iptal etmeyen Evgin, "Yaptığımız iş bir bakıma ibadetimiz, konserimi sevenlerimiz için iptal etmedim" dedi.

95 yaşında vefat eden Naciye Evgin için Kadıköy Moda Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazında Sanatçı Erol Evgin taziyeleri kabul ederken, törene sanat dünyasından katılımın az olması dikkat çekti. Törene, Edip Akbayram ve Enis Fosforoğlu dışında sanat dünyasından katılan olmazken, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu ve Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk törende hazır bulundu. Murat Evgin de törende babasıyla birlikte taziyeleri kabul etti. Annesinin vefat ettiği haberini almasına rağmen işine ve sevenlerine olan saygısından dolayı Gaziantep'teki konserini iptal etmeyen Erol Evgin, "Konserden bir iki saat önce annemin vefat haberini aldım fakat konserimi iptal etmedim. Yaptığımız işimiz bir bakıma bizim ibadetimiz" diye konuştu.

Cuma namazının ardından cenaze namazı kılınırken, annesinin tabutunun başında saf tutan Erol Evgin duygusal anlar yaşadı. Sürekli dualar okuyan Evgin, namazın ardından annesinin tabutunu omuzlayarak cenaze aracına kadar taşıdı. 95 yaşında hayata veda eden Naciye Evgin Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

(İHA)