kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Özür dileyerek gasp etti

Giriş Saati : 26.12.2008 14:09
Güncelleme : 26.12.2008 17:13
Yeni Haber
Ümraniye'de, çalıştığı şirketten bir süre önce çıkartılan Halil A. (21), boğazına bıçak dayadığı kadın avukata "Mecbur kalmasaydım yapmazdım. özür dilerim" diyerek gasp etti. Avukattan gasp ettiği alyansı kuyumcuda bozduran zanlıyı güvenlik kamerası görüntüledi.

Olay, 15 Aralık'ta akşam saatlerinde Yukarı Dudullu Çamlı Caddesi üzerinde meydana geldi. İstanbul Barosu'na kayıtlı Avukat Neslihan Türkecan Demir, akşam saatlerinde evine gitmek için yürürken Halil A. tarafından bıçakla gasp edildi. Halil A. boğazına bıçak dayadığı kadın avukattan ,alyansını, cüzdanını ve cep telefonunu aldıktan sonra, "Mecbur kalmasaydım yapmasaydım özür dilerim "dedikten sonra olay yerinden kaçtı.

Avukat Neslihan Türkecan Demir'in polis ekiplerine haber vermesiyle çalışma başlatıldı. Halil A.'nın gasp ettiği telefonu takibe alan polis, yerini yaklaşık 2 haftalık bir çalışma sonunda belirledi. Evinde yakalanan Halil A., Ümraniye Asayiş Büro'ya götürüldü. İfadesi alınan zanlının kredi kartı borcu nedeniyle gasp yaptığını söylediği öğrenildi.

Bu arada Halil A.'nın Avukat Neslihan Türkecan Demir'den bıçak zoruyla gasp ettiği alyansı bir kuyumcuda bozdururken güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği belirlendi. Şüpheli Halil A. poliste, "Bir halı yıkama şirketinde çalışıyordum ancak bir süre önce işten çıkarıldım. Maddi olarak zorluk çekiyordum. Kredi kartlarıma ait bir miktar borçlarım vardı. Mecbur kaldım. Pişmanım dedi." Zanlı Halil A., polis sorgusundan sonra Ümraniye Adliyesi'ne sevk edildi.

(CİHAN)