kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sinemalarda bu hafta

Giriş Saati : 26.12.2008 10:27
Güncelleme : 26.12.2008 17:13
Yeni Haber
Bir televizyon kahramanı olan çoban köpeği Bolt, daha da ünlü olmak için New York'a gider. Burada gerçeklerle yüzleşecektir. Haftanın diğer filmleri ise Taşıyıcı 3, Yağmurdan Sonra, Şeytanın Pabucu ve Nicole Kidman'lı romantik bir yapım olan Avustralya...

* Gösterimdeki filmlerin fragmanlarını izlemek ve filmlerle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için TIKLAYIN

Avustralya

Tür: Dram
Yönetmen: Baz Luhrmann
Oyuncular: Nicole Kidman, Hugh Jackman, Brandon Walters, David Wenham.

2. Dünya Savaşı'nın hemen öncesinde geçen bu romantik macerada, kendisine miras kalan toprakları almak için gelen Lady Sarah, bölgenin yerlilerinden, sert mizaçlı ve kaba Drover ile aynı safta yer almak istemese de buna mecbur kalır. Bulundukları yerden çok uzakta olan topraklara varabilmek için yola çıktıktan sonra Darwin şehrinin Japon kuvvetleri tarafından bombalandığını öğrenirler.



Yağmurdan sonra

Tür:
Dram
Yönetmen: Görkem Turgut
Oyuncular: Serhan Yavaş, Pelin Batu, Turan Özdemir, Demir Karahan.

12 Eylül darbesi sonrasında tutuklanan Nuri, cezası bitmesine dokuz ay kala Gökçeada Yarı Açık Cezaevine sevk edilir. Cezaevinin karşıt görüşlü müdürü Halim ile aralarında oluşan gerginlik, değişik bir yola girer.


Şeytanın pabucu
Tür:
Komedi
Yönetmen: Turgut Yasalar, Hilal Bakkaloğlu
Oyuncular: Fatih Ürek, Aysun Kayacı, Barış Falay, Yılmaz Gruda.
Şeytanın Pabucu, yaşlı ablası Nebahat ile birlikte yaşayan, zamanını kumarda para kaybederek geçiren Burhan'ın trajikomik hikâyesini anlatıyor. Bir sürü sahte kimliğin kol gezdiği film, dolandırılan dolandırıcıların bir ipte cambazlık yapmaya kalktığı bir atmosferde geçiyor. Maskeli baloyu andıran bu ortamda filmin kahramanları 'şeytana pabucunu ters giydirmeye' çalışıyorlar.



Taşıyıcı 3
Tür:
Macera
Yönetmen: Olivier Megaton
Oyuncular: Jason Statham, Natalya Rudakova, François Berleand, Robert Knepper.
Frank, Marsilya'daki Ukrayna Çevre Koruma Ajansı Başkanı Leonid'in kaçırılan kızı Valentina'yı Karadeniz kıyısındaki Odessa'ya götürmekle yükümlüdür. Frank, yolculuk sırasında bir yandan bu işi alması için baskı yapan insanlarla uğraşırken, bir yandan da Vasilev tarafından gönderilen ajanlarla başa çıkmak zorundadır. Yolculuk sırasında Frank ile Valentina birbirlerine âşık olurlar.


Bolt
Tür:
Animasyon
Yönetmen: Chris Williams
Seslendirenler: John Travolta, Thomas Haden Church, Woody Harrelson, Bernie Mac.
Bolt adlı köpek, çıktığı televizyon şovunda çeşitli görsel efektlerle yaratılan süper güçlerinin gerçek olduğuna inanmaktadır. Daha da ünlü olma hırsına kapılarak soluğu New York'ta alır ve aslında dişi bir kedi olan Bay Mittens ile tanışır. Yeni dostları arasında Rhino adlı bir hamster de vardır. Filmin ikinci yarısında sahip olduğunu zannettiği güçlere aslında sahip olmadığını keşfeder.