kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İş hayatınız

22.12.2008
1 Ocakta Merkür 4. evine geçiş yapıyor. Aile içinde bazı eski olayların yeniden gündeme gelmesi ve sizi yorabilir. Bol konuşmaların yapılacağı gergin durumlar kafanızı yorabilir. Hemen sonuca gitmeye çalışın.

20 Ocakta Merkür ve Güneş 4.evinizdeki kavuşumu, ailevi sorunlarına, akılcı yaklaşımlarınıza çözüm bulmaya çalıştığınız gösteriyor.

1 Şubatta problemleri çözmek sizin için çok daha olumlu olacaktır. Bu dönemde aktiviteler ve anlaşmalar için uygun bir dönem.

9 Şubatta Ay tutulmasını 10. ve 4. evinizde hissedeceksiniz. Ailenizle ve mesleğinizle ilgili yeni gelişimler söz konusu olacak. Önemli kararla almak için uygun bir dönem. Bireyselliğinizi dengelemek zorunda kalacaksınız.

17 Şubatta Jüpiter ve Mars 4. evinizde tam kavuşum yapıyor. Yeni projeler çıkartmak için uygun bir dönem. Kararlı ve cesaretli davranmanın tam zamanı. Bir an önce atılım yapmalısınız.

6 Martta Merkür 6. evinizde gerileme yapıyor. Bu dönemde dikkatli olmalı iş anlaşmalarınızı gözden geçirmeli ve imza atma konusunda temkinli olmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda sorun çıkacaktır. Sizden bilgi kaçıran arkadaşlarınız canınızın sıkılmasına neden olacaktır. Bir arkadaşınız işten ayrılabilir ve kargaşalar çıkabilir.

20 Marttan sonra Güneş 6. evinize geçecek ve iş hayatınızla ve çalışma sisteminizle ilgili güçlü kararlar almanıza neden olacaktır.

29 Martta Merkür ve Venüs kavuşum yapıyor. İş hayatınızla ilgili önemli açılmalar ve güzel bir dönem. Yeni anlaşmalar yapacaksınız. Atacağınız imzalar size yeni imkanlar tanıdığı gibi yepyeni ortamları da beraberinde getirecek.

20 Nisanda Güneş 7. evinizde ilerlerken, güçlü kişilerle yapacağınız iş anlaşmalarını gündeme getirecek.İşle ilgili deneyimli kişilere danışabilir, sizden daha üstün kişilerden danışmalık alabilirsiniz.

1 Mayısta birtakım projeler gündeme gelirken, seçim zorlukları yaşayabilirsiniz. Ortaklıklar konusunda yaptığınız her işi kağıda dökmek zorundasınız.

31 Mayısta yeni iş durumları ortaya çıkacak.. Yakın ilişkiler içinde bulunduğunuz kişilerden akıl alabilirsiniz.

14 Haziranda Merkür eskiden kalmış pürüzlerin düzelmesine yardımcı olmak için tekrar finans evinize giriyor.

5 Temmuzdan sonra beklemediğiniz sevindirici iş teklifleri karşınızda oldukça mutlu olacaksınız. Yaşamınızda bazı değerlerin önem kazanması kişiselliğinizin önem kazanması yönünden sizi sevindirecektir.

14 Temmuz Merkür, güneş kavuşumu önemli kararlar almanız için, önünüzü açacaklar. İmza atmak için önemli birkaç gün içine girmiş bulunuyorsunuz. Bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz.

14 Ağustosta yeteneklerinizi ön plana çıkaracaksınız fakat, bu dönemde kendinizi ve düşünceleriniz abartma eğilimi de baş gösterebilir.

17 Ağustosta kimsenin etkisi altına girmemeye çalışmalısınız.

11 Eylülde 10 ve 4. evinizde karşıt açı yapacak olan risk ve ihmalkarlık ve tembellik sizi tehdit edebilir. Ayağınız gelen teklifleri yanlış değerlendirebilir veya ağırdan almanızdan dolayı fırsat kaybedebilirsiniz.

20 Eylülde Venüs sosyal çevrenizde etkili olacak. Değerli dostlarınız sayesinde bir çok iş konumları size gelecektir. Sosyal hayatınızın desteği sayesinde önemli yerlere geleceksiniz.

13 Ekimde Jüpiter 4. evinizde normal hareketine geçecek. Bu dönemde yeni bir ev sahibi olmak istiyorsanız tam zamanı.

28 Ekimden sonra Merkür sizi 1. evinizden etkilemeye başlayacak ve ayrıntıları pratik bir şekilde göreceksiniz.

2 Kasımdan sonra iş teklifleri ve seçimler sizin için artıyor.Aklınız karışabilir. Para kazanma fırsatların artıyor.

24 Aralıktan sonra Güneş ve Plüton'dan güçlü etkiler alacaksınız. Çevrenizde oluşan fikirler ve iş konusunda sizde tetikleyici etki yapıyor. Radikal kararlar alacaksınız.