kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aşk hayatınız

22.12.2008
24 Ocakta Venüs Satürn karşıtı yaşayacağınız için, aşk konusunda dikkatli olmalısınız. Karşınızdaki kişilerin değişen fikirler sizi olumsuz etkileyecektir. Hareketlerinize ve kendinize dikkat etmelisiniz.

18 Şubatta, kişisel yetenekleriniz ve yaratıcılığınız yükseliyor. 5.evinize giren Güneş'ten olumlu etkiler alıyorsunuz. Çevrenizde önemli ve sizi mutlu eden kişiler olacak. Flört açısından şanslı bir döneminiz. Karşılaştığınız kişilerin gücünden ve karizmasından etkilendiğiniz gibi sizde onları etkileyeceksiniz.

8 Martta Satürn ve Güneş karşıtı yaşayacağınız için dikkatli olun. Gerilimli olacağınız için mevcut ilişkinizi bozmamaya dikkat etmelisiniz. İsteklerinizde sertlikler mevcut. Fakat Merkür'ün yine bu evde olması; eğlenceli ve bilgili ortamlarda olmanızdan dolayı öğrendiklerinizin size oldukça yararı olacak ve kültürlü kişilerden etkileneceksiniz. Düşüncelerinizde etkili olacak ve karşı tarafı fikirlerinizle etkileyeceksiniz.

13 Martta Uranüs aşk evinize sizi eğlenceli ve sürprize hazır olmanızı sağlarken, 15 Martta Mars 5. evinize giriş yapacak ve spora ve eğlenceye ve enerji isteyen işlere daha çok vakit ayıracağınız gösteriyor. Bu dönemde spor salanlarında karşılaşacağınız kişilerden etkilenebilirsiniz.Kalbiniz boşsa, ani gelişen aşklara hazır olun.

15 Nisanda Mars ve Uranüs 5. evinizde kavuşum yapacak. Ani gelişen tartışmalara hazırlıklı olun. Aşkta bağımsızlık duygularınız ortaya çıkacak.

20 Nisanda da Güneş 7. evinizde olacak ve ikili ilişkileriniz güçlendiriyor. Bu dönemde eşiniz ve partnerinizde tam gaz destek alıyorsunuz.

13 Mayısta Merkür evlilik ve ortaklık evinizde geri dönüyor. İlişkinizde meydana gelecek sorunların üstesinden gelmek yerine, kendinizi haklı gösterecek nedenler üzerinde duracaksınız. Yanlış anlaşılmalar ve alınganlıklar söz konusu olacak.

31 Mayısta bozulan ilişkinizi tamir etme fırsatınız doğuyor.

6 Haziran sizin için muhteşem bir fırsat. Bir an önce aşkınıza değer vermeye başlayın. Aranızdaki bağlantıları yeniden güçlendirmek için işte sizi bir olanak. Sevdiğiniz kişi şımartmanızın tam zamanı. Eğer küsseniz, gönlünü bu dönemde alabilirsiniz.

21 Haziranda Mars ve Venüs 7. evinizde tam bir kavuşum yapıyor. Aşkınıza sahip çıkacağınız gibi tutku ve ihtiraslı yönlerinizde ilişkinizi zorlayacaktır. Her şeye rağmen, doya bir aşk yaşayabileceğiniz bir dönem.

26 Ağustosta Venüs 10 evinize geçiyor. Tüm güzel bakışların üstünüzde toplandığı bir ay olacak. İyi ilişkiler içinde olacağınız kişilerden tam not alacaksınız.

17 Eylülde Güneş ve Uranüs, 5. ve 11. eviniz etkileyecek. Bu dönemde gerginlik yaratacağı için, duygularınızı dizginlemeye çalışın.

20 Eylülde Venüs 11. çevre ilişkilerinizi etkileyecek. Arkadaş çevreniz de uyumlu diyebileceğiniz kişilerle aşk ve sevgi duyguları ortaya çıkacaktır. Orijinal çevrelerde kalbi boş olanlar için, önemli fırsatlar ortaya çıkacaktır.

13 Ekimde geçen ay; dost toplantılarında karşılaştığınız kişilerle önce aşkla başlayan bu duygular daha sonra ciddi bir ilişkiye dönüşecekse; işte tam zamanı. Bu dönem akıllıca ve ciddi kararlar alacaksınız.

1 Aralıktan sonra Uranüs, uzun süredir beklettiğiniz kararları sürpriz bir şekilde işleve sokacaktır. Yaşantınızdaki bu değişimler önce sizi şaşırtacak fakat bu duruma kısa sürede alışacaksınız.