kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
BAŞVURMADIĞIMIZ YER KALMADI... Baba Mehmet Ç. "İçişleri Bakanlığı'ndan Adalet Bakanlığı'na, Başbakanlık'tan jandarmaya kadar her yere gittim. Başvurmadığım yer kalmadı" diye konuştu.

'Kızımı aşiretin elinden kurtarın'

Rıdvan UYSAL - SABAH
23.12.2008
14 yaşındaki kızını bir aşiret üyesi gencin kaçırdığını öne süren baba, yasal girişimlerinden sonuç alamadığını ve aşiret üyeleri tarafından tehdit edildiğini iddia etti..
Eskişehir'de yaşayan baba, yaklaşık 2 ay önce kaybolan 14 yaşındaki kızının internette tanıştığı kişi tarafından Kayseri'ye kaçırıldığını iddia etti. Dedektif gibi iz süren baba, kızının bir aşirete mensup genç tarafından Kayseri'ye kaçırıldığını öğrendiğini, kızını bulabilmek için gittiğindeyse tehdit edildiğini söyledi. Acılı baba, "Başvurmadığım yer kalmadı. İçişleri Bakanlığı'ndan Adalet Bakanlığı'na kadar her yere başvurdum. Başbakanlığa gittim. Polis, jandarma her yere başvurdum. Kızımı geri istiyorum" diye konuştu.

İNTERNETTE BULDU
İnşaat ustası baba Mehmet Ç. geçtiğimiz mart ayında kızının derslerine destek olması için eve bilgisayar alıp internet bağlattıklarını belirterek, "Kızım internette Erdoğan S. (23) adlı gençle tanışmış. 6 Ekim'de okula gitmek için evden çıktı ve geri dönmedi. Bu genç tarafından kaçırıldığını öğrendik. Kayseri'de olduklarını öğrendim" dedi. Mehmet Ç., Kayseri'ye gittiğini belirterek, "Kızımı kaçıranlar aşiret üyesiymiş. Kızımın olduğu eve jandarma ekipleri baskın yaptı. Ancak kızımı bulamadılar. Başka yere kaçırmış olabilirler. Kayseri'de gencin yakınları, "Biz aşiretiz ona göre davran" diye beni tehdit etti. Devletten yardım istiyorum. Kızımı onların elinden kurtarsınlar" diye konuştu. İki çocuk annesi Fatma Ç. ise, "Kızım daha 14 yaşında. Onu yokluklar içinde büyüttük ve bugünlere getirdik. Eşim kızımı aramaktan işinden de oldu" dedi.
Haberin fotoğrafları