kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İstanbul'a korku salan tecavüzcü yakalandı

Rıdvan TEZEL - SABAH
23.12.2008
22 taciz ve tecavüz yaşanan Bahçelievler'de bir saldırgan yakalandı. 24 yaşındaki Karagül, "138 kişiye tecavüz ettim, hepsi yalan" diye bağırdı..
İki yılda 22 kişinin taciz ve tecavüz edildiği İstanbul Bahçelievler'in korkulu rüyası haline gelen iki saldırgandan biri yakalandı. Mağdurların verdiği bilgiler doğrultusunda robot resimleri çizilen 24 yaşındaki Ahmet Ender Karagül, evinde gözaltına alındı. Epilepsi hastası olduğu öğrenilen Karagül'ün, yaşları 9 ila 11 yaşları arasında değişen 5 çocuğu taciz, bir genç kıza da tecavüz ettiği belirlendi. Polis şimdi ikinci saldırganın izini sürüyor.

KADIKÖY'DE GÖZALTI
İstanbul Bahçelievler'de son 2 yılda 15 çocuğa taciz ile 7 çocuğa tecavüz edilmesi üzerine Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri, kolları sıvadı. Mağdurların tek tek ifadesini alan ekipler, elde ettikleri bilgiler doğrultusunda taciz ve tecavüz olaylarının iki ayrı sapık tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. Yine mağdurların verdiği eşkaller doğrultusunda iki sapığın robot resimleri çizildi. Dedektifler robot resimleri, cadde, sokak, okul ve işyerlerine astı. Robot resimlerin dağıtılması üzerine polise ihbar yağmaya başladı. Tüm ihbarları değerlendiren ekipler, robot resimlerden birine benzeyen ve 24 yaşındaki Ahmet Ender Karagül olduğu tespit edilen kişiyi takibe aldı. Uzun süren takibin ardından Karagül'ün Kadıköy'de kaldığı adres belirlendi. Dedektifler, söz konusu adrese önceki gün baskın düzenleyerek Karagül'ü gözaltına aldı.

KABUL ETMEDİ
İşsiz ve epilepsi hastası olduğu belirlenen Karagül, götürüldüğü emniyet müdürlüğünde susma hakkını kullanıp olaylar ile ilgisi olmadığını savundu. Ahmet Ender Karagül'ün son iki yıl içerisinde 9 ila 11 yaşları arasında değişen 5 çocuğu taciz ettiği, 22 yaşındaki bir genç kıza da kapısını zorlayarak girdiği evinde tecavüz ettiği ortaya çıktı.

ŞEKERLE KANDIRDI
Kadıköy'deki evinden Bahçelievler'e gidip geldiği belirlenen Karagül'ün, çocukları şeker ve para verme bahanesiyle kandırdığı ortaya çıktı. Karagül adliyeye götürülürken fotoğraflarını çeken basın mensuplarına "138 kişiye tecavüz ettim. Hepsi iftira, öyle bir şey yok" diye bağırdı. Karagül çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
Haberin fotoğrafları