kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aşk hayatınız

Giriş Saati : 16.12.2008 11:39
Güncelleme : 16.12.2008 22:17
Yeni Haber
Bu yıl arkadaşlıklar ve grup çalışmaları ön planda olacak. Arkadaşlarınıza vereceğiniz önem çok daha fazla olacağı için, evliliğinizi ve aşkınız askıya alabilirsiniz. 29 Ekimde evlilik evinizde yer alacak Satürn ilişkinizi testten geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde kendiniz yalnız ve karşı tarafın sizi anlamadığı hissine kapılabilirsiniz. Ayrılıklar ve kopmalara karşı hazırlıklı olmalı ve veya ilişkinizi yeniden canlandırmanın yollarını bulmalısınız.

23 Ocakta Venüs Uranüs kavuşumu gizli aşk serüvenine sizi açık yapacaktır. Bu süreç içinde kontrole ihtiyacınız olacaktır.

1 Şubatta Venüs birinci evinizden geçecektir. Aşk ve sevgi duygularına açık olacağınız bir dönem. . Bulunduğunuz alanlarda birçok kişinin gözleri üzerinizde olacak. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması sosyal gelişimleri de beraberinde getirecek.

11 Nisanda Venüs geri gidiyor. İlişkinizde kopma olabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz.

4 Temmuzda Venüs iletişim evinizde yer alacağı için, yakın ilişkileriniz önem kazanacak. Yeni projeler, yeni fikirlerin doğrultusunda, yeni organizasyonların ortaya çıkacağı ve kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak.

Ağustostan sonra Venüs Aile ve yuva eviniz etkileyecek ve aile içi ilişkilerinize istediğiniz uyumu getirecektir.

15 Ekimde Venüs 7. aşk ve ilişkiler evinize geçiyor ve sevgi aşk ve uyum güncellik kazanıyor. İlişkilerinizdeki yoğunluğu arttırmaya devam etmektedir. Özellikle eşiniz veya partnerinizle aranızdaki bağ güçleniyor. Katıldığınız toplantılarda size uygun arkadaş topluluğu dikkatinizi çekecek ve bir müddet sizi oyalayacaktır. Çapkınlık ve eğlence gibi size cazip gelebilecek ortamlarda bulunabilirsiniz.

16 Ekim döneminde dikkatli olmalısınız. Mars 5. evinize giriş yapıyor. Yorucu ve mücadele gerektiren günler sizi sıkacaktır. Eğlenceli yerlerini sevmeniz nedeniyle beraberliklerinizde sorun çıkabilir, dikkatli olmalısınız. Süren bir ilişkiniz varsa, partnerinizin tepkisini üzerinize çekebilirsiniz.

29 Ekimde Satürn 7. Evinize geçiyor ve yeni bir 2,5 yıllık transitine başlıyor. İlişkilerinizin temel ihtiyaçlarını ve aksayan durumlarını gözden geçirmek için önünüzde uzun bir zaman olacak.

25 Aralıkta Venüs 10. evinize geçiyor ve özelikle size güçlü etkiler verecektir. Yaşam akışı konusunda ideallerinizle ilgili temel kişisel değişimler yaşayacaksınız.