kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İş hayatınız

Giriş Saati : 16.12.2008 11:40
Güncelleme : 16.12.2008 22:17
Yeni Haber
5 Ocakta Jüpiter 11. evinize giriş yapıyor. Geleceğe yönelik ideallerin ve çalışmaların yeni bir döneme giriyorsunuz. Kariyerinize yardım edecek yeni kişilerle tanışacaksınız. Jüpiter sosyal aktivitelerinizin daha da güçlenmesine neden olacaktır. Görüştüğünüz kişilerin toplumsal ve sosyal statüleri önemli olacak ve bulunduğunuz ortamlarda size farklı boyutlara taşıyacaklardır.

11 Ocakta Merkür geri hareketine başlayacak ve yeni iş sözleşmelerinizde 1 Şubata kadar sorun çıkaracaktır. Destek aldığınız ve ümit ettiğiniz sorunlarınız ile ilgili olarak engeller çıkacak, ilgili kişilere öfkeleneceksiniz. Bu tarihlerde tüm iyi niyetinize ve özel olanaklarınıza rağmen, yeni atılımlarınızı ve girişimlerinizi yavaşlatarak, eski işlerinizi tamamlamalısınız. Özelikle, bitiremediğiniz bir işiniz varsa onu hızlı bir şekilde tamamlayacaksınız.

24 Ocakta 11.Evinizde Güneş tutulması size yepyeni imkanlar sunacak. Kariyerinizde ilerlemeler yaşayacaksınız. Güçlü pozisyonlarda olan arkadaş grubuna katılarak ses getiren işlere imza atacaksınız.

17 Şubatta Mars ve Jüpiter kavuşumu, uzun süredir sürüncemede bekleyen işleriniz, aldığınız güçlü kozmik etkilerle değişecek. Yaratıcılığınız ortaya koyacak her türlü çalışmaya açıksınız. Karşılaşacağınız kişilerin yetenekleri sizi de motive edecek.

19 Martta Satürn ve Merkür karşıt açı yapacaklar. Planlarınız yaparken, kendi düşüncelerinizden yola çıkacak ve işinize hiç kimseyi karıştırmak istemeyeceksiniz. Sizi rahatsız eden kusurlarınız varsa; bu kusurlarınızdan kurtulmak ve sorunlarınıza kesin çözüm bulmak için çaba göstereceksiniz. Kendi düşüncelerinizle mücadele içinde olacaksınız.

31 Martta aktif yönleriniz istediğiniz gibi kullanabileceksiniz. Proje ürettiğiniz konularda açılma ve büyüme söz konusu olacak. Yüksek enerjinizi Ayın 18inden sonra çok daha rahat kullanacaksınız.

31 Mayıstan sonra önemli görüşmeler yapmak için önemli bir döneme giriyorsunuz. Gerçekleştirmek istediğiniz konularda başlangıç temellerini atabilirsiniz.Merkür ve Satürn mesleki konularda planlı hareket etmenize rağmen, dikkatli olmanızı öneriyor.. Uzun vadeli ses getirecek işler yapmak isteyeceksiniz.

12 -22 Temmuz tarihlerinde öğrenme içgüdünüz artıyor ve yeni bilgilere açık bir dönemdesiniz. Birleşime ve yardıma önem veriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin düşünceleri sizin için önemli olacak

26 Ağustosta ortaklıklarla ilgili projeler gündeme gelecektir. Sözleşmeler ve anlaşmalar için uygun bir dönem.

11 Eylülde hedeflerinize daha gücü sarılacaksınız. Plüton; kişisel egolarınızın güçlenmesine neden olacaktır. Enerjik ve olumlu bir döneme gireceksiniz. Yaşamınızdaki olumlu gelişmeleri izlerken hayretler içinde kalacaksınız.

7 Ekimde daha planlı ve disiplinli hareket ederseniz, isteklerinize kavuşacaksınız.8 Kasımdan sonra, ortak çalışma gerektiren işlerden istediğiniz kazanca kavuşabilirsiniz.

10 Kasımda kararlı ve ısrarcı davranmakla önündeki engelleri rahatça kaldırabileceksiniz. Fakat gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız.

31 Aralıktan sonra yepyeni bir iş hayatı sizi bekliyor.