kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Soner Solgun

Eşini işten çıkaran kantinciyi öldürdü

Mustafa KAYA - SABAH
15.12.2008
Beşiktaş Anadolu Lisesi'nin kantincisi, işten çıkardığı çalışanının kocası tarafından 4 kez bıçaklanarak öldürüldü. Kaçan Soner Solgun yakalandı..
İstanbul Beşiktaş Anadolu Lisesi'nin kantininde dün sabah 08.00 sıralarında öğrencilerin gözü önünde cinayet işlendi. Kantin işletmecisi Erkan Uca (28) aynı işyerinde çalıştığı eşi Nagehan Uca (31) ile birlikte sabah işyerini açtı. iki gün önce Erkan Uca'nın işten çıkarttığı Çilem Solgun'un (26) eşi Soner Solgun (31) bu sırada okula geldi. İşsiz olan Soner Solgun kantine giderek Erkan Uca'ya "Karımı rahat bırak çalışsın, perişanız bizden ne istiyorsun?" dedi. Erkan Uca ile Soner Solgun tartışmaya başladı. Nagehan Uca "Yapma. Bizden ne istiyorsun? Zaten biz de zor durumdayız" diyerek kavgayı ayırmaya çalıştı. Bu sırada tezgâhın üstünde duran bıçağı alan Soner Solgun, Erkan Uca'yı bacağından ve göğsünden 4 bıçak darbesiyle yaraladıktan sonra okula geldiği motosiklete binerek kaçtı. Kalbine ve ciğerlerine aldığı darbelerle ağır yaralanan işletmeci Uca olay yerinde hayatını kaybetti.

BEŞ ÖĞRENCİ TANIK OLDU
Dokuz günlük bayram tatili sonrası okula gelerek cinayete tanık olan öğrenciler büyük üzüntü yaşadı. Olaya tanık olan 5 öğrenci bilgilerine başvurulmak üzere Beşiktaş Polis Merkezi'ne götürüldü. Polis ve nöbetçi savcının incelemesinin ardından Erkan Uca'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayın duyulmasının ardından Solgun'un eşi Çilem Solgun da polis merkezine geldi. Her yerde Soner Solgun'u arayan polis, cinayet zanlısını akşam saatlerinde Dolapdere'de yakaladı.