kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Hamile kadının iddiaları yalanlandı

Giriş Saati : 16.12.2008 12:12
Güncelleme : 16.12.2008 22:15
Yeni Haber
Bursa'da eve gelen tanımadığı iki kişi tarafından darp edildiğini öne süren hamile kadının ifadesine başvurulunca, iddiaların doğru olmadığı anlaşıldı.

''155 Polis İmdat'' hattını dün gece arayarak Teferrüç Mahallesi'ndeki evine gelen iki kişi tarafından yüzüne biber gazı sıkıldıktan sonra darp edildiğini ve ziynet eşyalarının çalınmak istendiğini öne süren A.Y (31), 112 Acil Servis ekibince kaldırıldığı Zübeyde Hanım Doğumevi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesine başvurulmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

İlk ifadesinde, iki kişinin evine gasp amaçlı geldiğini öne süren 7 aylık hamile olduğu öğrenilen A.Y'nin, daha sonra verdiği ifadede gasp olayının doğru olmadığını söylediği öğrenildi.

A.Y'nin, çocukluk arkadaşı olan H.P (29) ile yaklaşık 1,5 yıl önce karşılaştıklarını, geçen sürede cinsel ve duygusal birliktelik yaşadığı gençten hamile kaldığını, bunun üzerine H.P'nin kendisine bebeği aldırması için baskı yaptığını öne sürdüğü bildirildi.

Olay günü eve gelen zanlıyla yine aynı konuda tartıştıklarını anlatan A.Y'nin, tartışma sırasında H.P'nin kendisini itmesiyle bağırdığını, bunun üzerine zanlının kaçtığını, kimseden şikayetçi olmadığını ifade ettiği belirtildi.

Kadının ifadeleri doğrultusunda ifadesine başvurulduktan sonra serbest bırakılan H.P'nin, cumhuriyet savcısının talimatıyla daha sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

(AA)