kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Yanan işyerinde hayatını kaybetti

Giriş Saati : 16.12.2008 09:17
Güncelleme : 16.12.2008 22:15
Yeni Haber
Fatih'te bulunan bir elektronik malzeme dükanında iddiaya göre kundaklama sonucu yangın çıktı. Yangın, itfaiye tarafından söndürülürken, kepenkleri kapalı işyerinde kalan ve dışarı çıkamayan dükkan sahibi hayatını kaybetti.

Olay, saat 02.30 sıralarında Fatih Hasan Halife Mahallesi Halıcılar Caddesi 88 numarada bulunan "Global Bilgisayar" adlı elektronik malzeme dükkanında meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, kepenklari kapalı olan işyerinin camını kırıp içeriye yanıcı madde atarak kaçtı. Olay sırasında işyerinde uyuyan dükkan sahibi Serdar Özer (20), bir anda aleverin arasında kaldı. Cam kırılması sesini ve işyerinin alarmını duyan vatandaşlar, dışarı çıktıklarında yangını fark etti. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hemen yangına müdahale etti.

Yangının üst katlara sirayet etmesini önleyen itfaiye, dükkanın kepenklerini keserek içeriye girdi. Yapılan araştırmada, Özer'in cesedine ulaşıldı. Olay yerini güvenlik şeridiyle kapatan polis ekipleri, incelemelerde bulundu. Özer'in cesedi, Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin ambulansa konulması sırasında Özer'in bazı yakınları sinir krizi geçirdi.

Yangında binanın üst katlarında ikamet eden vatandaşların bazıları da dumandan etkilendi. Bina sakinleri, vatandaşların haber vermesi ve alarm sesini duymalarıyla yangını fark ettiklerini söyledi. Bazı vatandaşlar ise yangının kundaklama sonucu çıktığını ileri sürdü. Polis, 1 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili soruşturma başlattı.

(CİHAN)