kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Kasım 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Türk rehineler güvende...

Giriş Saati : 27.11.2008 17:46
Güncelleme : 27.11.2008 22:38
Yeni Haber
Hindistan'ın Bombay şehrinde meydana gelen saldırılarda rehin alınan Seyfi ve Meltem Müezzinoğlu'nun serbest bırakılıp güvenli bölgeye alındığı fakat içeride bir Türk rehinenin daha bulunduğu bildirildi.

Türkiye'nin Yeni Delhi Büyükelçisi Levent Bilman yaptığı açıklamada Meltem ve Seyfi Müezzinoğlu çiftinin durumunun iyi olduğunu, herhangi bir darp ve yaralanma durumunun bulunmadığını belirtti.

Üçüncü Türk vatandaşının ise otelde hala mahsur durumda olduğunu belirten Bilman, bu kişinin kurtarılması için güvenlik makamlarıyla koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Bilman, otelde operasyonların sürdüğünü, diğer Türk vatandaşıyla bizzat telefonla görüştüğünü ve bu kişinin sağlık durumunun iyi olduğunu vurguladı.
Hindistan'daki saldırılar sırasında rehin kalanlar arasında bulunan Meltem ve Seyfi Müezzinoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Seyfi Müezzinoğlu'nun sahibi olduğu "Barbarossa" isimli yat imalathanesinin yetkilisi Hakkı Uysal, Müezzinoğlu çiftinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 40. ve 42 hükümetinde Maliye Bakanlığı yapan,emekli Büyükelçi Ziya Müezzinoğlu'nun oğlu Seyfi Müezzinoğlu ve gelini Meltem Müezzinoğlu da saldırı sırasında rehin alınmıştı.

Dün akşam saatlerinde Hindistan'ın Mumbai kentinde birçok noktaya gerçekleştirilen terör saldırısında otelde rehin alınan Meltem ve Seyfi Müezzinoğlu çiftinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Seyfi Müezzinoğlu'nun, Tuzla'da "Barbarossa" isimli yat imalathanesinin sahibi olduğu ve Türkiye Açık Deniz Kulübü Yönetim Kurulu üyesi olduğu belirtildi.

Olayı gazetecilerden öğrenin firma çalışanları, patronlarını iki gündür göremediklerini söyledi. Firma yetkilisi Hakkı Uysal ise, Müezzinoğlu çiftinin sağlık durumlarının iyi olduğunu ve kurtarıldıkları yönünde haber aldıklarını belirtti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

TÜRK REHİNELER