kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Kasım 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Van ve Düzce'de elektrik kesintisi

Giriş Saati : 21.11.2008 15:11
Güncelleme : 21.11.2008 22:42
Yeni Haber
Van'da bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Vangölü Elektrik Dağıtım ve Anonim Şirketi (VEDAŞ) tarafından yapılan yazılı açıklamada, 23 Kasım 2008 tarihinde 06.00 - 17.00 saatleri arasında Yeni, Hacıbekir, Karşıyaka, Akköprü Bahçıvan, İstasyon ve Beyüzümü mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Öte yandan; Düzce SEDAŞ İl Müdürlüğü, sorumluluk bölgesinde bulunan Osmanca trafo merkezinde yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulayacak.

Düzce SEDAŞ İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Osmanca Trafo istasyonunda 23.11.2008 Pazar günü saat 08:00 - 14:00 saatleri arasında TEİAŞ ekipleri tarafından çalışma yapılacağından, trafo merkezi devre dışı kalacak. Yığılca, Gümüşova, Cumayeri, Çilimli ilçelerinin, Konuralp ve Boğaziçi beldesinin merkez ve köyleri ile Düzce Merkeze bağlı, Çiftlik, Hasanlar, Esençam, Esentepe, Tokuşlar, Çakırlar, Taşköprü köylerinde kalan SEDAŞ'a ait trafolar ile bu ilçe ve köylerde ve D-100 Karayolunun Kuzeyinde Pekintaş ile Çilimli sapak arasında bulunan özel trafolu müşterilerde elektrik kesintisi yapılacak.

Ayrıca çalışma başlangıç ve bitiminde Düzce Merkez, Kalıcı Konutlar ve bazı köyler ile Gölyaka İlçesinde Manevra esnasında kısa süreli elektrik kesintisi olacak. Yapılacak çalışmaların zamanından önce tamamlanması durumunda programlanan saatten önce sisteme enerji verileceği kaydedildi.

(AJANSLAR)