kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Kasım 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Belgin Uğurlu’nun yüzündeki yara izleri kızıyla boğuşurken oldu. Beste 11 yaşındaydı.

Öldürdüğü kızı için 'Teyzesinde' dedi

Deniz DERİN - Müslüm SARIYAR
21.11.2008
Kızını öldürüp ilaçla intihara kalkışan Belgin Uğurlu, Beste'yi soran doktora "O teyzesine gitti" yanıtını verdi..
İstanbul Beylikdüzü'ndeki evlerinde annesi tarafından yastıkla boğularak öldürülen 11 yaşındaki Beste Uğurlu'nun, anne ve babası arasındaki maddi sıkıntıların kurbanı olduğu ortaya çıktı. Psikolojik sorunları bulunduğu için antidepresan kullanan anne Belgin Uğurlu'nun, kızını öldürdükten sonra çok sayıda ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu saptanmıştı. Belgin ve eşi Erdal Uğurlu'nun maddi sıkıntılar nedeniyle sık sık tartıştığı, bu tartışmalara zaman zaman Beste'nin de katıldığı ve annenin olay günü bu nedenle kızını öldürdüğü öne sürüldü.

ŞUURU TAM AÇILMADI
İlaç komasında bulunan anne dün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Henüz şuuru açılmayan annenin, kızını soran doktorlara "Teyzesine gitti" ve "Beste'yi öldürmüş olabilirim" dediği öğrenildi. Doktor Sibel Gökçek "İleri derecede depresyon hastası. İçtiği ilaçlar doktor kontrolünde verilmesi gereken ilaçlar. Solunum cihazına bağlı. Gözleri açık ama şuuru tam açılmadı" diye konuştu.

RESSAM OLACAKTI
Beste önceki gün Avcılar Merkez Mezarlığı'nda, babası Erdal Uğurlu'nun 15 yıl önce öldürülen ilk eşi ve iki çocuğunun yanında toprağa verildi. Öğretmenleri sınıfını takdirle geçen Beste'nin resim yapmayı çok sevdiğini, resim yarışmalarına katılarak ressam olmak istediğini söylediğini vurguladı.