kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Köpeğine taktığı üç bin dolarlık "Armani" marka tasma takması ve Nişantaşı’ndaki Gucci’den 250 bin dolarlık alışveriş yapmasıyla haber olan Süreyya Yalçın, ilk evliliğini Kerem Dürüst’le yapmıştı.

Babasının yalısına taşındı

Başak ÇOKAN / MAGAZİN
27.10.2008
İkinci eşinden de boşanmaya karar veren "Türkiye'nin Paris Hilton'u" Süreyya Yalçın, evini terk edip baba evine gitti..
İşadamı Faruk Yalçın'ın kızı Süreyya Yalçın, ikinci eşinden de ayrılmaya karar verdi. "Türkiye'nin Paris Hilton'u" olarak anılan sosyetik güzel, ağustosta hayatını birleştirdiği Önder Bekensir ile boşanmak üzere... Konu ile ilgili konuşmaktan kaçınan Yalçın, birkaç gündür ailesinin Kanlıca'daki yalısında kalıyor. Ailesinin desteğini arkasına alan sosyetik güzelin kafasının karışık olduğu ve eşinin barışmak için aileleri araya koyduğu söyleniyor.

*ÇİFTİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*SÜREYYA YALÇIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

MESAJI GÖRDÜ
Yalçın, eşinin ABD'li eski sevgilisinden gelen SMS'leri görünce evliliğini noktalamaya karar verdi. Courtney adlı eski sevgilisi ile görüştüğünü inkâr etmeyen Önder Bekensir eşine, aralarında bir şey olmadığını ispat etmeye çalışıyor.

DÜĞÜN 150 BİN $
NATO müteahhidi olarak tanınan ve bir milyar dolar servetiyle Forbes'ın "dünyanın en zenginleri" listesinde 746'ncı sırada yer alan Faruk Yalçın'ın küçük kızı olan Süreyya Yalçın, Bekensir'le 7 Ağustos'ta evlenmişti. Çiftin düğünü, 20 bin doları havai fişek masrafı olmak üzere 150 bin dolara mal olmuştu.
Haberin fotoğrafları