kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kocaeli ve Bursa'da su kesintisi

Giriş Saati : 28.10.2008 12:24
Güncelleme : 28.10.2008 22:35
Yeni Haber
Kocaeli'de 30 Ekim Perşembe günü bazı mahalle ve sokaklarda, Bursa'da ise 30 Ekim Perşembe ile 1 Kasım Cumartesi tarihleri arasında Yıldırım İlçesi'nde su kesintisi yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Planlama ve Yatırım İnşaat Daire Başkanlığı kontrolündeki müteahhit firma tarafından Serdar Mahallesi Çayır Sokağı'nda içme suyu şebeke inşaatı tamamlanmıştır. Bu çalışma kapsamında 30 Ekim Perşembe günü İSU İçmesuyu Merkez Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şebeke branşman bağlantısı ve eski şebeke körleme çalışması yapılacaktır. 30 Ekim Perşembe günü 09.00-17.00 saatleri arasında Serdar Mahallesi, Çayır Sokak, Bildan Sokak, Emel Sokak, Keten Sokak, Selvi Sokak, Serdar Sokak, Yazıcıoğlu Sokak, Yüksel Sokak ve Nurettinpaşa Caddesinin üst kısımlarında su kesintisi yapılacaktır" denildi.

BURSA'DA SU KESİNTİSİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları sebebiyle Yıldırım İlçesi'nde 30 Ekim Perşembe ile 1 Kasım Cumartesi tarihleri arasında zaman zaman su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, Yıldırım İlçesi'nde yapılacak içmesuyu rehabilitasyonu ve yeni şebeke inşaatı çalışmaları nedeniyle 30 Ekim Perşembe ile 1 Kasım Cumartesi tarihlerinde, 08.00 ile 18.00 saatleri arasında Kazım Karabekir Mahallesi'nde zaman zaman su kesintisi uygulanacağı belirtildi.

(İHA)