kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
8 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Can Atilla, köşkteki resepsiyonda Kraliçe Elizabeth ile tanışmıştı.

Kraliçe'ye mektup yazdı konser için yardım istedi

MEHMET ÇALIŞKAN
Giriş Saati : 07.09.2008 19:23
Güncelleme : 07.09.2008 20:42
Müzisyen Can Atilla, Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde tanıştığı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'e bir mektup yazdı. İngiltere'de konser vermek için Kraliçe'den yardım isteyen Atilla, Prens Charles'a da benzer bir mektup gönderdi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kraliçe'ye mektup yazdı konser için yardım istedi
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 13 Mayıs'ta Türkiye'ye resmi bir ziyarette bulunmuş ve önce Ankara, sonra İstanbul'da çeşitli ziyaretler yapmıştı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile eşi Hayrunnisa Gül'ün Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde Kraliçe 2. Elizabeth onuruna verdikleri davette müzisyen Can Atilla sahneye çıkmıştı. Sunum sonrası Cumhurbaşkanı Gül tarafından kraliçeyle tanıştırılan Atilla, sohbet sırasında, o günlerde hazırlık aşamasında olan albümü 'Mevlana'dan Çağrı'yı, kraliçeye göndermek istediğini belirtmişti. Albüm basım aşamasına geldiği günlerde Can Atilla, İngiltere Konsolosluğu'na giderek Kraliçe'nin posta adresini aldı ve albümünü Kraliçe'ye gönderdi. Atilla, albümle birlikte, Kraliçe'ye ithafen yazdığı bir mektubu da pakete koydu.

OĞLUNA DA GÖNDERDİ
Mektubunda, İngiltere'de konser vermek istediğini belirten Atilla, bu konuda Kraliçe'nin yardımını rica etti. Atilla, kraliçenin oğlu Prens Charles'a da benzer bir mektup gönderdi.
Haberin fotoğrafları