kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
8 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
D&G'nin ekose tasarımlarını Brandroom'da bulabilirsiniz.

Bu yıl İskoçlar'dan farkımız kalmayacak

EYLEM BİLGİÇ
Giriş Saati : 07.09.2008 19:28
Güncelleme : 08.09.2008 01:22
Türkiye'de İskoç deseni olarak da tanıdığımız ekose, bu sonbahar ve kış aylarında altın geri dönüşünü yaşayacak. Eskiden genellikle etek, elbise ve ceketlerde rastladığımız ekose, artık çoraptan ayakkabıya kadar her yerde..
Yıllar geçerken moda bizi yeni yeni trendlerle tanıştıra dursun, bir şey var ki modası hiç geçmiyor: Ekose. Ya da bizdeki diğer adıyla İskoç deseni... Hemen her yıl birçok markanın koleksiyonunda mutlaka ekose desenli bir parçaya rastlamak mümkün. Ama bu yıl, her zamankinden farklı. Çünkü ekose bu yıl tam anlamıyla altın çağını yaşıyor! Marc Jacobs, Ralp Lauren gibi dünyaca ünlü tasarımcıların 2008/2009 sonbahar/kış koleksiyonlarını tanıttıkları defilelerde sıkça karşımıza çıkan ekose, özellikle D&G'nin Milano'daki yeni sezon tanıtımında bu yıla damgasını vuracağını kanıtladı. Çünkü defilede mankenler etekten elbiseye, paltodan şapkaya, hatta çoraptan ayakkabıya kadar ekoseler içindeydi!

Her yerde karşımızda
Aslında bu yılın diğer yıllardan farkı bu; yani tasarımcıların ekoseyi sadece ceketlerde, eteklerde ya da paltolarda kullanmakla yetinmemesi. Tasarımcılar bize gösterdi ki, önümüzdeki aylarda şemsiyemizden çorabımıza, küpemizden saç bandımıza kadar kullandığımız her şey 'Ekose!' diye bağıracak. Siz de bu trendi takip etmek istiyor ama 'Çok da abartmayayım' diyorsanız, işe ekose bir ceket alarak başlayabilirsiniz. Çünkü ekose bir ceketi, her zaman her yerde ve her renkle kullanabilirsiniz. Hem de sadece bu yıl değil, daha uzun yıllar ceketinizi değerlendirmeniz mümkün.

İddialı olmak için...
Ama biraz iddialı olmayı seviyorsanız, mutlaka kendinize ekose desenli ve parlak renklerde bir elbise ya da pantalon edinin. Bu hem trendi olmanızı hem de iddialı görünmenizi sağlayacaktır.
Haberin fotoğrafları