kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kadıköy'deki finali istiyoruz

Galatasaray Başkanı Adnan Polat: "Şampiyonlar Ligi'nden elendiğimiz için taraftarımızdan özür diliyoruz. Bundan sonraki hedefimiz Şükrü Saracoğlu'ndaki UEFA Kupası finalinde oynamak"..
Yeni transfer Milan Baros'un yanısıra bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basının karşısına çıkan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Steaua Bükreş'e elenip Şampiyonlar Ligi'ne girme hakkını yitirdikleri için üzgün olduklarını dile getirdi. Üzüntüsü ses tonundan belli olan Adnan Polat şunları dile getirdi:

* Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ile futbol şube sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'a herkesin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Transfer döneminde çok çalıştılar. Milan Baros transferi 6 aylık bir çalışmanın sonucunda kadroya katıldı. Şartları zorlayarak transferler yaptık. Bu nedenle transferleri bitirmek biraz zaman aldı. Yoksa biz de Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına yetişmesini isterdik.

"STEAUA YARIMIZ ETMEZDİ"
* Taraftarlarımızın ve camiamızın bizden beklentileri yüksekti. Ancak Milan'ın (Baros) da dediği gibi futbolda neyin ne zaman olacağı belli değil. Şampiyonlar Ligi'ne katılamadığımız ve Galatasaray'ın yarısı kadar olmayan bir takıma elendiğimiz için taraftarlarımızdan özür dileriz. Çok istedik ama olmadı. Galatasaray'ın en ufak başarısızlığı bizi üzüyor. Bundan sonraki hedefimiz Kadıköy'deki UEFA finalinde oynamak.

*
Lincoln'den benim kişisel olarak çok büyük beklentilerim var. Çünkü onda bu kapasite ve potansiyel var. Ama şu ana kadar Lincoln beklentileri karşılayamadı.

"SKIBBE'NİN ARKASINDAYIZ"
* Şampiyonlar Ligi'nde başarısız olduğumuz bir gerçek. Ama biz teknik direktörümüz Michael Skibbe'nin arkasındayız. Ama spor yazarlarının eleştirilerini doğal karşılıyoruz. Yapıcı eleştirilerden dersler çıkarabiliriz.
21:00
Ankaragücü - Trabzonspor
Turkcell Süper Lig (LİG TV)
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü 1  
  Trabzon 2  
 Ankaraspor -  
  Gaziantep -  
 Fenerbahçe -  
  İ.B.B. Spor -  
 Kocaeli -  
  Sivas -  
 Eskişehir -  
  Hacettepe -  
 Bursa -  
  G.Birliği -  
 Denizli -  
  Antalya -  
 Kayseri -  
  Galatasaray -  
 Beşiktaş -  
  Konya -  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00