kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Antalya'nın sahası kapandı
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Antalyaspor'a, Beşiktaş maçında çıkan olaylar nedeniyle bir maç saha kapama cezası verdi. Maça biletsiz seyirci alındığı için de ev sahibine ayrıca 10 bin YTL para cezası verildi. Beşiktaş'a da taraftarlarının neden olduğu olaylar nedeniyle 10 bin YTL ceza uygulandı. Kayserisporlu Mehmet Eren de Sivas maçında rakibe hareketi nedeniyle iki maç ceza aldı.

Beşiktaş-Konya Dereli'nin
Süper Lig'de ikinci haftanın hakemleri açıklandı. Görev yapacak isimler şöyle: Yarın: Ankara-G.Antep: Tolga Özkalfa, Kocaeli-Sivas: Kuddusi Müftüoğlu, F.Bahçeİstanbul BŞB: Süleyman Abay Pazar: Denizli-Antalya: İlker Meral, Kayseri-G.Saray: Bünyamin Gezer, Eskişehir-Hacettepe: Hakan Özkan, Bursa-G.Birliği: Deniz Çoban Pazartesi: Beşiktaş-Konya: Selçuk Dereli.

Manchester mı Zenit mi?
UEFA Süper Kupası bugün sahibini buluyor. Geçtiğimiz sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu Manchester United ile UEFA Kupası'nı kazanan Fatih Tekke'nin formasını giydiği Rus ekibi Zenit bu akşam 21:45'te karşılaşacak. Monaco'da II.Louis Stadı'ndaki maçı Show TV canlı verecek.

Xavi'ye ömür boyu kontrat
Barcelona, sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başladığı 28 yaşındaki yıldız futbolcusu Xavi Hernandez ile ömür boyu anlaşmak istiyor. 1998 yılından beri Katalan ekibinin formasını giyen Xavi, Wisla Krakow maçında 422. kez giydiği Barcelona formasıyla tüm zamanların en çok Barcelona forması giyenler sıralamasında 3. sıraya yükselmişti.

Milli tekvandocu İstanbul'a
Son öğretmen atamalarında Şırnak Silopi'ye tayini çıkan Olimpiyat madalyalı milli tekvandocu Azize Tanrıkulu'na Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'ten destek geldi. Bakan Çelik, "Olimpiyatlarda büyük başarı elde eden Tanrıkulu'nun sportif faaliyetlerini en iyi koşullarda yürütebilmesi için yetkimi kullanıp İstanbul'da istediği okula tayinini sağlayacağım" dedi.
21:00
Ankaragücü - Trabzonspor
Turkcell Süper Lig (LİG TV)
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü 1  
  Trabzon 2  
 Ankaraspor -  
  Gaziantep -  
 Fenerbahçe -  
  İ.B.B. Spor -  
 Kocaeli -  
  Sivas -  
 Eskişehir -  
  Hacettepe -  
 Bursa -  
  G.Birliği -  
 Denizli -  
  Antalya -  
 Kayseri -  
  Galatasaray -  
 Beşiktaş -  
  Konya -  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00