kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Bu taraftar başarıya iter'

RAŞİT ATEŞ
Galatasaray'ın yeni forveti Milan Baros, dün İstanbul'a geldi. Çek futbolcu, "Galatasaray'ın ateşli taraftarı var. Bu güç, insanı başarıya iter" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Bu taraftar başarıya iter'
Galatasaray'ın Lyon'dan 3 yıllığına transfer ettiği Milan Baros, dün öğlen saatlerinde İstanbul'a geldi. Ülkesinin başkenti Prag'dan İstanbul'a gelen Çek futbolcuyu; futbol şube sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile yaklaşık 300 taraftar karşıladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki basın toplantısında başkan Adnan Polat ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte medyanın huzuruna çıkan Milan Baros şunları söyledi:

* İstanbul'da çok güzel hatıralarım var. 2005'te Liverpool ile Şampiyonlar Ligi kupasını burada kaldırmıştım. Bu başarılarıma Galatasaray'da devam etmek istiyorum. Galatasaray ateşli taraftarlara sahip, büyük bir takım. Bu gerçeğin farkındayım.

"HAKAN ŞÜKÜR BÜYÜK İSİM"
* Herkes Galatasaray'ın Steaua Bükreş'i elemesini bekliyordu ama futbolda neyin ne zaman olacağı bilinmez. Herkes üzgün. Ama henüz her şey bitmedi. Yolumuza UEFA Kupası'nda devam edeceğiz.

* Hakan Şükür, Türkiye'nin hatta Avrupa'nın en önemli golcülerinden biriydi. Ben buraya üst düzey futbol oynamaya geldim. Hem teknik ekibi hem de taraftarı mutlu etmeye çalışacağım.

"TAKIM OLMAK DAHA ÖNEMLİ"
* Galatasaray taraftarının ne kadar ateşli olduğunu havaalanındaki karşılamada gördüm. Böyle ateşli ve büyük bir taraftarınız olunca kendinizi güçlü hissederseniz. Bu taraftar, sizi başarıya iter.

* Hiçbir sakatlığım yok. Büyük isimlerle dolu bir takıma geldiğimin farkındayım. Ama önemli olan takım olmaktır. Başarı böyle gelir.
Haberin fotoğrafları
21:00
Ankaragücü - Trabzonspor
Turkcell Süper Lig (LİG TV)
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü 1  
  Trabzon 2  
 Ankaraspor -  
  Gaziantep -  
 Fenerbahçe -  
  İ.B.B. Spor -  
 Kocaeli -  
  Sivas -  
 Eskişehir -  
  Hacettepe -  
 Bursa -  
  G.Birliği -  
 Denizli -  
  Antalya -  
 Kayseri -  
  Galatasaray -  
 Beşiktaş -  
  Konya -  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00