kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Mehmet için servet

İngiliz ekibi Everton, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından, geçtiğimiz hafta antrenörlere seyrettirdikleri milli futbolcu Mehmet Topal için 10 milyon sterlini bile gözden çıkardı..
Dün öğlen saatlerinde Daily Express Gazetesi'nin başarılı Liverpool ve Everton muhabiri arkadaşım Paul Joyce beni arıyor.

*MEHMET TOPAL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Daha önce Mehmet Topal ve Xabi Alonso için defalarca konuştuğum Paul Joyce bombayı patlatıyor: "Galip, Everton Mehmet Topal için bir kez daha Galatasaray'a teklif yapacak. Şampiyonlar Ligi'nden elenmelerinin ardından bu transferi gerçekleştirebileceklerine inanıyorlar." Ben de Paul'e, "Everton, Galatasaray'a oldukça iyi bir rakam önermek zorunda" diyorum. Deneyimli gazeteci ise cevap olarak, "İlk teklifleri 10 milyon euro olacak. Geçen hafta Everton'ın antrenörleri İstanbul'a geldi ve Galatasaray'ın Denizlispor ile oynadığı karşılaşmayı gizli olarak seyretti. Verdikleri olumlu raporun ardından Mehmet'in transferinin şart olduğu kararına varıldı" ifadesini kullanıyor.

"MOYES KAFAYI FENA TAKTI"
Paul Joyce'a "Peki Galatasaray 10 milyon sterlin isterse, Everton bunu da verecek mi?" sorusunu yöneltiyorum. Gelen yanıt oldukça ilginç: "Everton Teknik Direktörü David Moyes, EURO 2008'de Mehmet Topal için 'İşte tam bizim aradığımız oyuncu' demişti. Galatasaray tarafından 10 milyon sterlin istenirse Everton bu rakamı da ödeyecek. Çünkü hedefleri bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için sezonu ilk dörtte bitirmek. Mehmet Topal'ın kadroyu oldukça güçlendireceğini düşünüyorlar" diyor.
21:00
Ankaragücü - Trabzonspor
Turkcell Süper Lig (LİG TV)
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü 1  
  Trabzon 2  
 Ankaraspor -  
  Gaziantep -  
 Fenerbahçe -  
  İ.B.B. Spor -  
 Kocaeli -  
  Sivas -  
 Eskişehir -  
  Hacettepe -  
 Bursa -  
  G.Birliği -  
 Denizli -  
  Antalya -  
 Kayseri -  
  Galatasaray -  
 Beşiktaş -  
  Konya -  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00