kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Çeyrek finali daha ileriye taşıyacağız"

Yeni Haber
Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Semih Şentürk, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde geçen sene yaşadıkları çeyrek final heyecanını daha ileriye taşımak istediklerini söyledi. ..
Golcü futbolcu Semih Şentürk, kendi internet sitesine yazdığı yazıda, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde geçen sene yaşadıkları çeyrek final heyecanını daha ileriye taşımak istediklerini söyleyerek, "Zorlu bir mücadelenin ardından her sene olmak istediğimiz ve mücadele etmekten büyük keyif aldığım Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. Geçen sene yaşadığımız çeyrek final heyecanını, bu sene daha ileriye taşımak istiyoruz. Çekilen kuralar sonucunda grubumuzda birbirinden güçlü rakipler olmasına rağmen Şampiyonlar Ligi'ndeki tecrübemizle ve kendi sahamızdaki maçları büyük Fenerbahçe taraftarının desteğiyle kazanmak istiyoruz, ayrıca deplasmanlarda da en az puan kaybıyla grup maçlarını tamamlayıp ilk ikiye kalacağımızı düşünüyorum. Uzun soluklu bu maratonda başarılı sonuçlar alacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

Partizan maçı öncesi sakatlığının ciddi olmadığı, taktik icabı böyle bir yol izlendiği şeklinde basında yer alan haberlere tepki gösteren golcü futbolcu Semih Şentürk, "Son Partizan maçı başlamadan önce basında sakatlığımın ciddi olmadığı ve taktik icabı böyle bir yol izlendiği gibi gerçeği yansıtmayan haberleri üzülerek takip ettim. Bu haberlere katılmıyorum. Sakatlığımdan dolayı zaten kamp kadrosunda olmadığım için kamp sırasında maçtan önceki geceyi kendi evimde geçirdim. Sabah doktorumuz Piyer Arzuman'ın telefonu ile uyandım. Benim tesislere gelmemi ve ayağımın durumunu görmem açısından denememi istedi. Ben de Emre'nin sakatlığından dolayı son anda kadrodan çıkartılması üzerine tesislere gittim. Hocam ve doktor ile konuşup ayağımı denemek için sahaya çıktığımda çok ağrı hissetmedim. Beni zorlayacak bir ağrı olmadığı için hocamla konuşup, siz ne düşünüyorsunuz dedim. 3 gündür idman yapmıyordum. Hocamızın son kararı ile Emre kadrodan çıktığı için bana da kadro da yer verdi. Ama tabi ki ilk 11'de oynayıp oynamayacağım belli değildi. Sonuçta alınan sonuç ve gruplara kalmamız bu takımın başarısı. Burada bireysel herkesi tek tek değerlendirmek yanlış. Ben takımıma katkıda bulunuyorsam ne mutlu bana. Fenerbahçe camiasına hizmet ettiğim için ayrıca mutluyum" ifadelerini kullandı.

Ligin ikinci haftasında oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Semih Şentürk, "Ligin ilk haftasına kötü bir başlangıç yaparak taraftarlarımızı üzmüştük. Bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını güzel bir oyunla kazanarak taraftarlarımıza hakettikleri mutluluğu yaşatmak istiyoruz. Büyük Fenerbahçe taraftarına sesleniyorum. Stadı doldurup bize destek versinler. Hem Avrupa'da hem ligde yolumuza emin adımlarla devam edip taraftarlarımızı sevindirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
21:00
Ankaragücü - Trabzonspor
Turkcell Süper Lig (LİG TV)
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü 1  
  Trabzon 2  
 Ankaraspor -  
  Gaziantep -  
 Fenerbahçe -  
  İ.B.B. Spor -  
 Kocaeli -  
  Sivas -  
 Eskişehir -  
  Hacettepe -  
 Bursa -  
  G.Birliği -  
 Denizli -  
  Antalya -  
 Kayseri -  
  Galatasaray -  
 Beşiktaş -  
  Konya -  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00