kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Konya İnönü'ye hazırlanıyor!

Yeni Haber
Konyaspor, önümüzdeki hafta Pazartesi deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına yaptığı tek antrenmanla devam etti. Teknik direktör Raşit Çetiner yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan ve saat 18.30'da başlayan antrenmana tüm oyuncular katıldı...
Yeşil-beyazlı ekibin antrenmanı düz koşu ile başladı. Hafif sakatlığı bulunan Eren Şen ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Futbolcular antrenmanın ilk yarım saatinde çabukluk ve koordinasyon çalışması yaptıktan sonra gruplar halinde dar alanda kısa pas çalışması yaptı.Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman teknik çalışma ve streching hareketleri ile sona erdi.

Geçen hafta son dakika golü ile Ankaragücünü kendi sahasında yenmeyi başaran Konyaspor Kaptanı Veysel Cihan "Aramıza çok sayıda yeni arkadaş katıldı. Kendi aramızda bunun bir zorluğunu yaşayacağımızı düşünüyorduk. Ama bunu aşmanın en kolay yolu bildiğiniz gibi saha sonuçlarıdır. Yeni arkadaşlarımızla birlikte takım olarak her geçen gün daha da kenetleniyoruz. Birlik ve beraberliğimiz arttıkça galibiyet sayımızda artacak" diye konuştu.

Beşiktaş ile ligin ikinci haftasında deplasmanda oynanacak karşılaşma ile ilgili de düşüncelerini açıklayan Veysel Cihan, "Hiç bir maç kolay değil. Beşiktaş hedefleri olan bir takım ve her iki takım açısından da zor bir maç olacak. Takım olarak kendimize güvenimiz tam. Maça rahat bir şekilde çıkıp elimizden geleni yapacağız. " dedi.

B u sezon Konyaspor'un gol yollarında sıkıntı yaşamayacağını düşündüğünü ifade eden Kaptan ," Başta kendim olmak üzere tüm takım arkadaşlarıma güveniyorum. Özellikle gol yollarında geçen yıla göre daha etkili olacağımızı düşünüyorum." dedi.
21:00
Ankaragücü - Trabzonspor
Turkcell Süper Lig (LİG TV)
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü 1  
  Trabzon 2  
 Ankaraspor -  
  Gaziantep -  
 Fenerbahçe -  
  İ.B.B. Spor -  
 Kocaeli -  
  Sivas -  
 Eskişehir -  
  Hacettepe -  
 Bursa -  
  G.Birliği -  
 Denizli -  
  Antalya -  
 Kayseri -  
  Galatasaray -  
 Beşiktaş -  
  Konya -  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00