kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Antalya'dan Beşiktaş'a tepki!

Yeni Haber
Antalyaspor Yönetim Kurulu, ''Beşiktaş Kulübü'nün Antalyaspor'un sahasının kapatılmasına yönelik özel gayretlerini kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz'' açıklaması yaptı. ..
Antalyaspor Yönetim Kurulu, Beşiktaş ile geçen pazar günü oynanan karşılaşmadan önce ve karşılaşma sırasında yaşanan olaylarla ilgili Beşiktaş Kulübü'nden ''nezaket dışı'' bir bildiri yayınladığını savunarak, bunu eleştirdi.

Yapılan yazılı açıklamada, daha önce Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan resmi açıklamaya Antalyaspor Yönetim Kurulu'nca gerekli cevabın verildiği belirtilerek, şöyle denildi:

''Ancak cevabımız, güç göstergesi yapmak suretiyle kamuoyunu yanıltmaya çalışan Beşiktaş Kulübü'nü rahatsız etmiş, kendileri ikinci kez yönetim kurulumuzu ve başkanımızı gerçek dışı suçlamalarla itham eder mahiyette nezaket dışı bir bildiri yayınlamak suretiyle bizleri hayretler içerisine düşürmüşlerdir.

Bir taraftarımızın stat dışında bıçakla ağır, iki polis memurun da hafif bir şekilde yaralanması fiillerini gerçekleştiren kişilerin Beşiktaş taraftar gruplarına ait olmaları, protokol tribünündeki münferit olay ile Beşiktaş Yönetim Kurulu üyelerinin hareket ve tavırlarını içeren stat güvenlik kamera kayıtlarımız tüm gerçekleri açıklar mahiyettedir ve yetkililere teslim edilmiştir.''

Açıklamada, Beşiktaş Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine en nazik tavır ve misafirperverlik örneğinin gösterildiğine değinilerek, bu durumun kamera kayıtlarında yer aldığı ifade edildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

''Antalyaspor camiası olarak münferit veya kitlesel şiddetin her türlüsünü kınıyoruz, ancak olayların saptırılması ve abartılmasının hiçbir camiaya, özellikle de birlik ve beraberlik ilkemize fayda getirmeyeceğini vurgulamak istiyoruz. Bir kez daha Beşiktaş Kulübü'nün amacını aşan nezaket dışı basın açıklamaları ile fair play ve Türk futboluna zarar verecek tavır ve üslubu ile Antalyaspor'un sahasının kapatılmasına yönelik özel gayretlerini kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz.''
21:00
Ankaragücü - Trabzonspor
Turkcell Süper Lig (LİG TV)
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü 1  
  Trabzon 2  
 Ankaraspor -  
  Gaziantep -  
 Fenerbahçe -  
  İ.B.B. Spor -  
 Kocaeli -  
  Sivas -  
 Eskişehir -  
  Hacettepe -  
 Bursa -  
  G.Birliği -  
 Denizli -  
  Antalya -  
 Kayseri -  
  Galatasaray -  
 Beşiktaş -  
  Konya -  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00