kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Galatasaray, yenemediğimiz tek takım!

Yeni Haber
Sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan Kayserispor, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig'in ikinci haftasında, Pazar günü kendi sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Kayserispor, kulüp tesislerinde çalışmalarını sürdürdü.

Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde antrenman yapan sarı-kırmızılı ekipte, Galatasaray maçı öncesi sakatlıklara rağmen morallerin yerinde olduğu, futbolcuların neşeli ve azimli oldukları gözlendi.

Antrenmana sakatlıkları devam eden Koray, Cangele, Ragıp ve Puroviç katılmazken, Aydın fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdü. Sakatlığı devam eden takım kaptanı Mehmet Topuz ise takımla birlikte antrenmana katıldı.

Teknik direktör Tolunay Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray maçının kendileri için önemli olduğunu ve iyi hazırlandıklarını belirtti.

Sakat futbolculardan Aydın ve Puroviç'i maça yetiştirmeye çalıştıklarını, ancak bunun zor gibi gözüktüğünü ifade eden Kafkas, ''Eksiklerimiz, sakatlarımız var ama sahaya çıkacak arkadaşlarımız elinden gelenin en iyisini yapacaklar. Sakatlarımızın maça yetişmesi zor gözüküyor. Mehmet Topuz bugüne kadar çok fedakarlık yaptı, yine yapar. Onda bir sıkıntı olmaz, maça çıkabilir diye düşünüyoruz. Diğer futbolcuların ise sakatlıkları sürüyor'' diye konuştu.

Gazetecilerin Galatasaray'da da Hasan Şaş'ın forma giyemeyeceğini hatırlatmaları üzerine ''Hasan şaş, olmazsa başkası oynar. 100 tane adamları var. Bizim Anadolu takımları gibi değiller onlar. Bizim oyuncularımız sakatlandığı zaman kolumuz kanadımız kırılıyor'' dedi.

Takım Kaptanı Mehmet Topuz da, bacağındaki sakatlığın sürdüğünü, ayrıca midesindeki problemin devam ettiğini hatırlattı. Sıkı bir tedavi programı uyguladıklarını bildiren Topuz, şunları söyledi:

''Galatasaray maçında mutlaka 3 puan almak istiyoruz. Biçim için çok önemli bir maç. Maçın kendi sahamızda olması ve rakibimizin Galatasaray olması çok önemli. Çünkü Galatasaray, yenemediğimiz tek takım. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah maç bittiğinde sevinen taraf olmak istiyoruz. Ben her maçta oynamak ve takımımın yanında olmak istiyorum. İğneyle bile olsa Galatasaray maçına çıkacağım.''

Bu arada, Kayseri Erciyesspor'da 3 yıl forma giyen kaleci Yusuf Soysal da Kayserispor ile birlikte antrenmana çıktı.

Kayserispor ile anlaşma sağladıklarını ve sözleşme imzalayacaklarını ifade eden Yusuf, ''Kısa aradan sonra Kayseri'de olmaktan dolayı mutluyum. Kayseri Erciyesspor'da 3 yıl forma giydim. Burada futbolcu arkadaşlar ve hocalar olsun tanıdığım insanlar. Burada başarılı olmaya geldim. Katkı sağlayacağıma inanıyorum'' diye konuştu.

Bu arada, sakat futbolcularla birlikte, Sivasspor maçında kırmızı kart görmesi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 2 maç ceza verdiği Mehmet Eren de Galatasaray maçında forma giyemeyecek.
21:00
Ankaragücü - Trabzonspor
Turkcell Süper Lig (LİG TV)
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü 1  
  Trabzon 2  
 Ankaraspor -  
  Gaziantep -  
 Fenerbahçe -  
  İ.B.B. Spor -  
 Kocaeli -  
  Sivas -  
 Eskişehir -  
  Hacettepe -  
 Bursa -  
  G.Birliği -  
 Denizli -  
  Antalya -  
 Kayseri -  
  Galatasaray -  
 Beşiktaş -  
  Konya -  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00