kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Okurdan ziyan erkekler

AYŞE ÖZYILMAZEL
AYŞE ÖZYILMAZEL
İLİŞKİLİ HABERLER
Okurdan ziyan erkekler
'Ziyan Erkek' yazım pek tuttu. E-mailler bir yanda yolda beni görüp de yorum bildirenler diğer yanda. Bir erkek arkadaşım "Yaktın bizi Ayşe" dedi. Ben de dedim ki, "Rahat ol şekerim kadınlar hâlâ sizin gibilere gönlünü kaptırıyor." Yine de devam, bu kez sıra okur mektuplarından seçtiklerimde...

* Ziyan erkek sahip olmaya bayılıp ait olmaktan ödü kopan erkektir. Pınar A.

* Ziyan erkek, "Bana ailem karışamaz, ben istersem Müslüman'la da evlenirim" deyip, 3 gün sonra kendi dininden bir kızla zorla nişanlandırılan ve facebook'a yeni nişanlısıyla zoraki mutluluk pozlarını koyan erkektir. Gaye D.

* Ziyan erkek, sizi ezemeyince, "Sen değiştin" diyen ve kavga çıkaran erkektir. Aklın başına gelince 'Akıl hocan kim?' diye saldırıya geçen erkektir. Eve geç gelen ve 'Nerdeydin?' diye sorulunca "Ne nerdeydim, sıkma beni boğma" diyen erkektir. Burs alamamanıza üzülmeyen, sizin herkes olmadığınızı bile bile 'Ne var canım, herkes master mı yapıyor?' diyen erkektir. Sizin ona aşık olmanızı ama onun size aşık olmamasını isteyen erkektir. Sizi her şeyden kıskanan, her şeyi kısıtlayan ve açıklama olarak 'Sana güveniyorum, çevreye güvenmiyorum' diyen erkektir. Durduk yere sıkılan, sonra da sıkılma sebebi olarak bizzat sizi gösteren erkektir. Zayıflıklarını ayrılık tehditleriyle kapatan erkektir. Ziyan erkek, sizi aldatan erkektir. Zira kimse kimseyi yanında zorla tutmadığına göre aldatmak kişiliksizliktir. Ece B.