kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ziyan erkek kimdir?

Gün geçmiyor ki şu erkek milletine ateş püskürmeyelim. Gün geçmiyor ki başımızı iki elimizin arasına alıp "Anam anaaam, vay bee" çekmeyelim, dizimizi dövmeyelim sayın seyirciler... Denizde kum çevremizde ziyan erkek bitmiyor. Gül gibi kızlar tırnaklarını kemiriyor sonra da çok acıyorlar onlara. Geçen kış kızlar toplanıp yanlış erkek, doğru erkek listesi döşenmiştik. Yetti mi? Yetmediiii! Hadiseler birikti birikti. E, o zaman gelsin ziyan erkek listesi... Son günlerde iyice kafama dank etti ki bir kere ziyan erkeğin kralı ayrıldıktan sonra belli olur. Eh geçmiş olsundur ama en azından 'özledim teninin kokusunu, sımsıcak nefesini özledim' çekmez, başka sulara yelken açabilirsiniz. Evet! Ziyan erkek ayrıldıktan sonra arkanızdan atıp tutan erkektir ve bu fevkaladenin fevkinde iğrençtir bu biiir. Gelelim ikiye: Ziyan erkek kendi hayal dünyasında yalanlar uydurup onlara inanan, gerçeği ölümüne inkar eden erkektir. Yazık, kendisine neler ediyor da göremiyor.

EVİNİZİ BASAN ERKEKTİR

İki kadını aynı anda sevebileceğini söyleyen erkektir. Buna kim inanır? Kadir İnanır? Tamam! Kötü espri ama her defasında gülüyorum. Kendini alemin kralı, vazgeçilemeyen yegane erkekçik zannedendir. Çok pardon da hiçbir erkek vazgeçilmez değildir. Ha kadınlar için güç vazgeçilmez olabilir ama ya güçleri bitince ne olacak? Çaktınız köfteyi! Başarınızdan rahatsız olup iğneleyici laflarla moralinizi bozmaya çalışan, ille de saçınızdan tırnağınıza kadar kusur arayan kompleks deposu erkektir. Hatta bu kısım erkeklerin kıskançlıktan bazı kadınların iş toplantılarını bile bastığı görülmüştür. Ayrıldıktan sonra hâlâ kendisini efendiniz zanneden, sizi yeni erkek arkadaşınızla görünce saçını başını yolan hatta peşinize takılıp gecenin kör vaktinde kapınıza basan erkektir. Daha da fenası, kendine dürüst olmayı beceremeyip ele güne hakkınızda palavralar sıkan, mahremiyetinizi car car car anlatan erkektir. Aslında biz kendisine erkek demeyelim de erkekliğe ayıp olmasın değil mi!!! Akıttığı göz yaşının kıymetini bilemeyen erkek gerçekten ziyan erkektir. Ağlamak güzeldir, hele bir sevgili için ağlamak en güzelidir, kolay kolay nasip olmaz, öylesi kolay bulunmaz. Ama ziyan erkek bunu da anlamaz. Acil ihtiyaç duyduğunuzda, en kötü zamanınızda sizi bırakan erkektir.

GECENİN 2'SİNDE SMS

Bu en korkuncu: Size fiziksel şiddette bulunan erkektir. Aman kızlar, bu işin küçüğü büyüğü olmaz. Önce elinizi kolunuzu sıkmakla başlar sonra bir bakmışsınız boğazınıza sarılmış. Hemen karşı kaldırıma geçin kendinizi ziyan etmeyin. Sizi mutlu görmekten rahatsız olan ve bunu bozmak için elinden geleni yapan erkektir. Unutmayın, seven erkek şöyle der, "Bir tek dileğim var mutlu ol yeter..." Gecenin ikisinde "özledim" diye SMS'leyen erkektir. Peki biz gece vakti hortlayan erkeklere ne diyoruz? Hep beraber: "Öptüm byeee!" Devam edelim. Ziyan erkek acısını inkar eden erkektir. Kendinden kaç kaç nereye kadar be kuzum. Hele bir aşkın önünde eğil, bak nasıl da rahatlayacaksın. Parasının her şeye ilaç olduğunu, parayla istediği her kadını elde edebileceğini zanneden erkektir. En yakın arkadaşınızın kendisine aşık olduğunu söyleyebilecek kadar şuursuz erkektir. Diyelim öyle, tut çeneni, bi erkek ol, efendi ol! Her gün başka kızla fingirdeyip sonra da peşinizden koşan erkektir. Evde işte fark etmez, her şeyi en iyi kendisinin bildiğini zanneden erkektir. Hadi benden bugünlük ziyan erkek maddeleri bu kadar biraz da siz yazın kızlar!