kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sevgilisiz tatile çıkılır mı?

Hadi bakalım magazin aleminin yeni tartışma konusundan yakalım. Sevgiliden ayrı tatile çıkılır mı, çıkılmaz mı? Çıkılırsa, bu ilişkide sorun mu var demektir. Yoksa ne demektir? Kahramanlarımız Şehrazat Bergüzar Korel ve Tan Sağtürk. Hanımefendilerin hanımefendisi Bergüzar Korel sevdiceği Tan Sağtürk'ü bırakıp Çeşme'ye tatile gitmiş. Aman da nasıl olurmuş? Araları mı bozukmuş? Hem ayrı ayrı tatil olur muymuş?

KAFAMI DİNLERİM...
Sormuşlar ünlülere... Gönül Yazar "Hayatımda eşlerimden ayrı tatile çıkmadım, ayrı ayrı tatil evliliği de ilişkiyi de zedeler" demiş. Çok pardon da bu konuda Gönül Yazar'ı dikkate alamayacağım. Kendisi kaç kere evlenmişti? 6?.. 7?.. Demek ki ilişkinin iyi gitmesiyle ayrı tatilin alakası yok. Şarkıcı Ege ise "Sevgilimden ayrı tatile giderim, kafamı dinlerim" diyenlerden. Artık kız Ege'yi nasıl bezdirdiyse adam toparlanmak için tatile gidiyor... An itibariyle Hillside Beach Club'tayım. Hemen ayaküstü sorgu sual yapayım. Yanımda Marina'dan sorumlu Altan var. "Altan, sen sevgilisiz tatile çıkar mısın?" "Çıkarııım..." Güzel! Nazlı'ya dönüyorum... "Ya sen?" Cevap: "Tabii çıkarım hatta haftaya kızlarla Bodrum'a gideceğim." "Peki sevgilin ne diyor buna?" "İyi eğlenceler diyor valla..." Süper sevgiliymiş.

ONSUZ HER ŞEY YARIM
Bana gelince cevabım basit! Sevgiliden ayrı tatile tabii ki çıkılır! Onun işi vardır, sen ailenle olacaksındır ya da canın tek başına kalmak istiyordur. Hepsine varım! Ama eğer o gerçekten sevgiliyse onsuz her şey yarım kalır onu da biliyorum. Çünkü deniz onunla güzeldir, yemekler onsuz boğazına dizilir, sabahları onu öperek uyanmak, onunla yeni yerleri keşfetmek müthiştir. Hem tadına doyulamamış bir tatil, ilişkiye nasıl da iyi gelir. Bir de işin öbür yüzü var ama... Ya sevgilinizle tatilde anlaşamıyorsanız? Öyle ya, insan en yakın arkadaşını bile iş tatile gelince boğmak isteyebilir. O zaman onsuz tatile çıkmak iyi fikirdir. Pekiii keyifli bir tatil geçiremeyeceğiniz biriyle ilişki yürütmek ne iştir? Boş iştir boş. Zaman kaybından başka bir şey değildir. Valla billa test ettim onayladım, sonuna kadar lafımın arkasındayım.