kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
64 yaşındaki M.A. tecavüz ettiği kızından olan bebeğini öldürmekle suçlanıyor.

Oğlu koruma altında kızı tedavide

İlhan DEMİRCİOĞLU - SABAH
Amasya'da, sapık babanın yıllarca tecavüz ettiği kızı psikolojik sorunlarla boğuşuyor. Olayı ortaya çıkaran oğlu ise bir yurda yerleştirildi..
Amasya'da 64 yaşındaki adamın, yıllarca tecavüz ettiği öz kızı ile vahşeti ortaya çıkartan erkek kardeşi koruma altına alındı. Olay, Taşova'nın Yaylasaray köyünde 16 Ağustos'ta ortaya çıktı. Çiftçi olan ve 2000 yılında eşinden boşanan 8 çocuk babası M.A., iddiaya göre, 3 yıl önce öz kızı 25 yaşındaki N.A.'ya tecavüz etmeye başladı. Yıllarca babasının tecavüzüne uğrayan N.A., geçen yıl hamile kaldı. Olayın ortaya çıkmaması için sapık baba, öz kızına evde doğum yaptırdı ve kızının doğurduğu kendi bebeğini öldürdükten sonra evlerinin bahçesine gömdü. Kimseye söylememeleri için de çocuklarını, "Eğer olanları anlatırsanız sizi öldürürüm" diye tehdit edip zaman zaman da dövdü. Ancak sapık babanın 15 yaşındaki oğlu Ş.A., jandarmaya gidip olayı anlattı. Evin bahçesindeki kazıda bebeğe ait kemikler bulundu. Önce gözaltına alınan sapık baba, daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

AKLİ DENGESİ BOZULDU
Babası tarafından uzun süredir tecavüz edilen ve bu nedenle de psikolojik sorunlar yaşayan, uzmanlar tarafından da akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen N.A., Sosyal Hizmetler'e bağlı bir Rehabilitasyon Merkezi'ne yerleştirildi. Genç kızın Amasya'ya uzak bir kentteki rehabilitasyon merkezinde tedavi gördüğü belirtildi. Babasından gördüğü işkenceye ve yediği dayaklara dayanamayarak olayı polise anlatan Ş.A. da savcılık kararıyla yine Amasya'dan uzak bir ilde, Sosyal Hizmetler'e ait bir yurda yerleştirildi.